Hesabım
    Dev Patel, Suç Filmi "Chippendales"in Yıldızı Olacak

    I, Tonya'nın yönetmeninden yeni bir film geliyor.

    Yıldız oyuncu Dev Patel, gerçek hikayeden uyarlanacak yeni film projesinde I, Tonya'nın yönetmeni Craig Gillespie ile buluşuyor. Chippendales adını alan suç filmi, aynı isimli bir striptiz kulübünü odağına alacak. Söylenenlere göre birçok film stüdyosu, Chippendales ile ilgileniyor. Ama henüz filmin hakları bir stüdyoya devredilmedi. David Permut ise Permut Presentations altında filmin yapımcılığını üstlenecek.

    Chippendales, 1980'li yıllara götürecek. Dev Patel, Chippendales isimli striptiz kulübünün sahibi olacak. Hindistanlı show dünyası girişimcisi Somen “Steve” Banerjee, Los Angeles'ta Destiny II isimli bir kulübü satın alır. Ardından burayı bir striptiz kulübü olan Chippendales'e dönüştürür. Banerjee, meşhur egzotik dans erkek grubunu oluşturacaktır. Bu işte ona bir çeşit dolandıcı olan Paul Snider ve avukat Bruce Nahin eşlik eder. Snider'ın Playboy modeli eşi Dorothy Stratten, egzotik dans ekibinin kostümlerini tasarlar. Zamanla Chippendales 1980'li yıllarda milyon dolarlık değere sahip olur. Dans turları, showlar derken her şey önce Dorothy'nin öldürülmesi, ardından da Snider'ın intihar etmesiyle baltalanır.

    Proje uzun süredir hayata geçirilmeye çalışılıyordu. Banerjee'nin bahtsız ortağı De Noia'ya Ben Stiller'ın hayat vermesi planlanıyordu. Ancak Stiller'ın rolü için şimdilerde yeni isimler düşünülüyor. Diğer yandan yönetmen Craig Gillespie, Emma Stone başrollü live-action film Cruella'nın çekimlerini tamamladı. Dev Patel ise David Lowery'nin merakla beklenen yeni filmi The Green Knight'ta izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top