Hesabım
    Pixar Animasyonu "Soul"dan Türkçe Dublajlı Yeni Fragman!

    Pixar, yine iddialı bir animasyonla geliyor

    Jamie Foxx'un baş karakteri seslendirdiği ve müzikal anlamda ilham verdiği Pixar animasyonu "Soul"dan yeni bir Türkçe dublajlı fragman paylaşıldı. Hikayede, idealist bir müzik öğretmeni yer alıyor. Joe adındaki öğretmenimiz, Caz müzisyeni olmanın hayallerini kuruyor ve bir gün, bu konuda bazı adımlar atacakken kanalizasyon çukuruna düşüp, başka bir gezegene gidiyor. Nasıl geri döneceğini ve hayallerine nasıl ulaşacağını düşünmek için bolca zamanı olacaktır. Joe'ya yardımcı olacak isimse 22 adlı bir karakterdir.

    Up, Inside Out, Monsters IncWall-EToy Story 4 gibi bol ödüllü yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Pete Docter'ın yönettiği “Soul”, ilk fragmanını yaklaşık bir sene önce paylaştı. Vizyon tarihi Koronavirüs nedeniyle birkaç kez ertelenen film, bu yılın sonlarında bazı ülkelerde gösterime girecek. Disney Plus, yayın yaptığı ülkelerde filmi direkt ev sinemasına getirecek. Şimdilik vizyon tarihinde yeni bir erteleme yok ama kış şartları ve pandemi etkisi bir değişkenlik gösterirse erteleme ya da tamamen bütün ülkelerde ev sinemasına geçiş kararı gelebilir. Filmin, ülkemizde 20 Kasım 2020'de gösterimde olması bekleniyor. 

    Soul'un orijinal seslendirme kadrosunun başında, Ray filmiyle Oscar ödülüne layık görülen ve müzikal anlamda da girişimleri bulunan Jamie Foxx yer alıyor. Foxx'a eşlik eden isimler arasında Tina FeyDaveed DiggsAngela BassettPhylicia Rashad, June SquibbRichard Ayoade gibi isimler bulunuyor. Yönetmen Docter, senaryoyu Mike Jones ve Kemp Powers'la birlikte kaleme aldı. 

    Soul'un müzikleri Trent Reznor ve Atticus Ross tarafından bestelendi. Yaşamının dengesini bulmayı, ruhunu keşfetmeyi hedefleyen bir adamın hikayesini anlatan Soul, Londra Film Festivali'nde eleştirmenler ve izleyicilerden tam puan aldı. Film, bugün Roma Film Festivali'nde gösterilecek. Eleştirmen puanlarının ortalamasını alan Metascore sitesine göre Soul'un puanı 96. Oscar'ın erken tahminlerinde de Soul filminin rakipsiz olduğu söyleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top