Hesabım
    Sophia Lillis'li Amazon Filmi "Uncle Frank"ten Fragman!

    Uncle Frank'ten fragman paylaşıldı.

    Sophia LillisPaul Bettany ve Peter Macdissi'nin başrolünü paylaştığı komedi dram türündeki yol filmi Uncle Frank'ten fragman paylaşıldı. Fragmanda, amcasına hayranlık duyan genç bir kızın, aslında amcasının ne kadar büyük mücadeleler verdiğini fark etmesini izliyoruz. Yakınlarının ölümü sonucunda maceralarla dolu hüzünlü ve bir yandan da eğlenceli bir yolculuk bizleri bekliyor.

    Uncle Frank ile 1973 yılının yaz aylarına gidiyoruz. Genç bir kız olan Beth Bledsoe, New York'ta okuyabilmek üzere taşrada yaşayan ailesinin yanından ayrılır ve amcası Frank'in yanına gelir. Aynı zamanda Frank de saygıdeğer bir edebiyat profesörüdür. Beth, çok zaman geçmeden Frank'in eşcinsel olduğunu fark eder. 10 yılı aşkın süredir sevgilisi Wally ile birlikte yaşıyordur ve bunu bir sır olarak saklamıştır. Frank'in babasının aniden ölmesi üzerine Frank'in ailesinin yanına gitmesi gerekmektedir. Beth de bu yolculukta ona eşlik edecektir. Tabii Wally de onlara gizlice eşlik eder. Yolculuk boyunca derinlere gömülmüş duygular, travmalar birer birer ortaya çıkar.

    Amazon Prime Video'da gösterime girecek olan Uncle Frank'in oyuncu kadrosunda It, Sharp Objects, Gretel & Hansel gibi yapımların yıldızı parlayan oyuncusu Sophia Lillis; Avengers ekibinin Vision'ı olan ve Disney+'taki WandaVision ile rolünü devam ettirecek olan Paul Bettany; The Losers, Six Feet Under gibi yapımlarda karşımıza çıkan Peter Macdissi; 12 Going on 30, Ant-Man gibi yapımların başarılı oyuncusu Judy Greer gibi isimler bulunuyor.

    Uncle Frank'in yönetmen ve senaristliğini Six Feet Under, Tabu, True Blood gibi yapımları yöneten Alan Ball üstleniyor. Film 25 Kasım tarihinde Amazon Prime Video'da izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top