Hesabım
    Kate Winslet'lı LGBTQ+ Romantik Filmi "Ammonite"tan Fragman!

    Ammonite, izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

    BFI London Film Festivali'nin kapanış filmi olmaya hazırlanan Ammonite'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Lionsgate'in paylaştığı Ammonite'ın fragmanında bir paleantolojist ile yaşamından memnun olmayan bir ev hanımının hayatlarının birleşmesine tanıklık ediyoruz. LGBTQ+ temalı romantik dram filminin yıldızları Kate Winslet ve Saoirse Ronan oluyor.

    Ammonite'ın konusu ise şöyle: Fosiller üzerinde çalışan bir bilim insanı olan Mary Anning, hasta olan annesi ile ilgilenmektedir. Annesinin bakımını sağlamak için turistlere fosil satmayı planlar. Bu sırada Mary, zengin bir ziyaretçisinden beklenmedik bir teklif alır. Adam, Mary’den karısı Charlotte Murchison'un bakımını üstlenmesini ister. Teklifi geri çevirmeyi göze alamayan Mary, başlarda istenmeyen misafiriyle çatışır. Sosyal sınıfları ve kişilik farklılıkları nedeniyle sorunlar yaşayan Mary ve Charlotte, birlikte zaman geçirdikte aralarında farklı bir bağ oluşmaya başlar. Filmde kadınların kocalarına ait olduğu bir dünya ele alınıyor.

    The God's Own Country filmiyle tanınan Francis Lee'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Ammonite'ın oyuncu kadrosunda Kate Winslet ve Saoirse Ronan'ın yanı sıra, Harry Potter serisinden tanıdığımız geçtiğimiz günlerde Killing Eve'deki performansıyla BAFTA TV ödülüne layık görülen Fiona Shaw; Romanyalı oyuncu Alec Secareanu; İskoçya Kraliçesi Mary, On The Road, Love & Marriage gibi yapımlarda karşımıza çıkan James McArdleGemma Jones gibi isimler yer alıyor.

    Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapan Ammonite, 13 Kasım 2020 tarihinde sinemalardaki yerini alacak. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top