Hesabım
    Sally Hawkins ve Rhys Ifans, "The Fantastic Flitcrofts"un Oyuncu Kadrosunda!

    The Fantastic Flitcrofts'un oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

    Craig Roberts'ın yönetmen koltuğuna oturacağı The Fantastic Flitcrofts'un oyuncuları arasına Sally Hawkins ve Rhys Ifans eklendi. Eternal Beauty filmiyle tanınan yönetmen komedi ve dram türünde, spor temalı bir filmi hayata geçirmiş olacak. The Fantastic Flitcrofts, golfçü Maurice Flitcroft'un hikayesini konu edinecek.

    1929 yılında doğan ve 2007'de hayatını kaybeden efsanevi golfçü Maurice Flitcroft'un yaşamı, beyaz perdeye aktarılıyor. Son olarak Waiting For The Barbarians'ta izlediğimiz ve Şikago Yedilisi'nin Yargılanması'nda izleyeceğimiz Mark Rylance, Flitcroft'a hayat veren isim olacak. Maurice Flitcroft, hayallerinin peşinden koşan, amansız bir optimist olarak tanınıyor. Flitcroft, Britanya Açık Golf Turnuvası ile bu dünyaya giriş yapmıştı. Ancak başarısıyla değil, başarısızlığıyla tarihe adını kazıtmıştı. Çünkü gelmiş geçmiş en kötü girişlerden birini yapmıştı. Böylece bir halk kahramanına dönüştü. 

    The Fantastic Flitcroft'un oyuncu kadrosunda Mark Rylance, Sally Hawkins ve Rhys Ifans'in yanı sıra Jake Davies, Christian Lees, Jonah LeesMark Lewis Jones ve Johann Myers bulunuyor. Filmin senaryosu Paddington ile tanınan emektar isim Simon Farnaby tarafından kaleme alındı. Şimdilerde Craig Roberts çekimleri yapmakla meşgul. Film için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi. Ancak 2021 yılı içerisinde vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top