Hesabım
    Mel Gibson ve Cole Hauser, "Panama" Filminin Kadrosuna Katıldı

    Mark Neveldine yönetmenliğindeki Panama'nın oyuncu kadrosuna yeni isimler eklendi.

    Jason Statham'li Crank'in yönetmeni Mark Neveldine, yeni filmi için hazırlıklara başladı. Yeni duyurulara göre "Panama" adını alan aksiyon gerilim filminin oyuncu kadrosuna iki isim eklendi. Fatman'de karşımıza çıkacak olan tartışmalı usta oyuncu Mel Gibson ve Yellowstone dizisinin yıldızlarından Cole Hauser, Panama'nın başrolü olacak.

    Daniel Adams ve William R. Barber'ın senaryosunu kaleme aldığı Panama'nın hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandı. Panama, emekli bir deniz piyadesinin gizli göreve gönderilmesini konu ediniyor. Denizci, eski komutanı tarafından bu göreve gönderilir. Görevi ise gizli ve çok önemli bir anlaşmanın taraflarını denetlemektir. Mel Gibson, deniz piyadesi karakteriyle karşımıza çıkacak.

    Mel Gibson, birçok kez ırkçı olması nedeniyle gündeme gelmişti. Son olarak Winona Ryder'ın bulunduğu iddialar nedeniyle Gibson, dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu bir kara komedi olan Fatman'de Noel Baba olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca Last Looks ve Boss Level filmleri için de anlaşma imzaladı. Yönetmen Mark Neveldine, Crank filminin yanı sıra Ghost Rider: Spirit of Vengeance ve Gamer filmlerinin yönetmenliğine imzasını atmıştı. Ancak iki filmin de başarılı olduğu söylenemiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top