Hesabım
    Black Widow Disney+'ta Neden Yayınlanmalı?

    Black Widow'un Disney+'ta yayınlanması ne anlama geliyor?

    Disney'in önemli finans kaynaklarından biri olan yatırımcı Dan Loeb, Disney ve Disney+'ın geleceği hakkında konuştu. Söylediklerine göre Black Widow filminin streaming platformunda yayınlanması her şeyi değiştirebilir. Hatta Disney+'ın Netflix'in kullanıcı tabanını aşması bile mümkün olabilir.

    Disney, geçtiğimiz aylarda çok önemli bir filmi streaming platformunda yayınlayarak riskli bir deneme gerçekleştirmişti. Mulan filminin sinemada gösterilmesi planlanırken, Amerika'da sinemalara neredeyse hiç gidilmiyor olması planları değiştirmişti. Mulan için Disney+'ta ayrıca bir bilet fiyatı belirlendi. Ancak filmin bütçesi 200 milyon dolardı ve Disney+'ın bu bütçeyi karşılayıp karşılayamadığı bilinmiyor. Şimdi ise Disney'in yatırımcılarından Dan Loeb, bu konuda konuştu. Söylediklerine göre Black Widow filmi, platformun kaderini değiştirebilir.

    Dan Loeb şu sözleri sarf etti: "Anladığım kadarıyla eski kafalı yöneticiler esas filmlerini hemen kullanmak istemiyorlar. Bu nedenle Black Widow ve diğer filmlerini 2021'e ertelediler. Bence ellerindekinin değerini anlayabilmiş değiller. Microsoft'tan Amazon'a herkesin kullandığı abonelik modeline geçerek değerlerini artırabileceklerinin farkında değiller. Netflix, inanılmaz derecede yatırıma ve aboneleri artırmaya açık olan bir abonelik sistemi. Disney henüz oraya ulaşmadı. Ama mümkün olan en kısa zamanda oraya ulaşmalılar. Eğer abonelik sistemlerinde kritik değişiklik yapacak kullanıcıya ulaşmazlarsa sonsuza kadar Netflix'e karşı dezavantajlı kalacaklar."

    Black Widow 7 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek. Coronavirüs nedeniyle film, tam 1 yıldır gösterime girmeye çalışıyor. 7 Mayıs tarihine kadar sinemaların eski haline dönüp dönemeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top