Hesabım
    Bruce Willis'li "Die Hard", Reklam Filmiyle Geri Döndü!

    John McClane, reklam filminin yıldızı oldu.

    Zor Ölüm serisi, yeni bir reklam filmiyle gündeme geldi. Yüksek bütçelerle çekilen reklam filminde John McClane'i canlandıran yıldız oyuncu Bruce Willis rol aldı. Yalnızca bir otomobil aküsü için yaşanan aksiyonlar ise görülmeye değer olarak nitelendirildi.

    Die Hard serisinin hayata geçirilmesinin üstünden tam 32 yıl geçti. Ama aksiyon filmleri arasında yarattığı etki, günümüzde de varlığını koruyor. Öyle ki bir marka, erkeklerin özellikle ilgisini çekebilmek amacıyla Die Hard serisini kullandı. Araba aküsü reklamında John McClane, aracının aküsü bittiği için yolda kalıyor. Tabii peşini düşmanları bırakmıyor. Bir akü uğruna, kült havalandırma sahnesi yeniden canlandırılıyor. Ayrıca Die Hard'a Theo olarak izlediğimiz Clarence Gilyard'ı ve Argyle olarak tanıdığımız De’voreaux White'ı da reklam filminde görüyoruz.

    Her yıl noel döneminde mutlaka anılan ve bir noel filmi olup olmadığı tartışılan Die Hard'ın konusu şöyleydi: Noel gecesi New York polis departmanı dedektifi John McClane günden güne uzaklaştığı karısı Holly’le arasını düzeltmek ve tekrar barışmak için Los Angeles’a gelir. Holly şirketinin yılbaşı partisi için Nakatomi Plaza’dadır ve McClane bu binaya doğru yola çıkar. McClane plazaya vardığında kıyafetlerini değiştirmek için bir odaya girer. Bu esnada bir grup Alman terörist binayı kuşatarakk içindeki insanları rehin alır. Ellerinden kurtulabilen tek kişii McClane’dir. Şimdi McClane’e düşen görev içerisinde eşinin de bulunduğu bu kalabalığı kurtarmak olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top