Hesabım
    Disney+ Filmi "Once Upon A Snowman"de Olaf'ın Geçmişini Öğreniyoruz

    Kısa film, Once Upon A Snowman'den teaser paylaşıldı.

    Disney+ dijital streaming platformunun neredeyse açılışından bugüne, At Home With Olaf kısa çizgi film serisi yayınlanıyor. Şimdi ise bu seriye bir kısa film olan "Once Upon A Snowman" ile devam edilecek. Olaf'ın nasıl yürüyen, konuşan bir kardanadama dönüştüğünü anlatan Once Upon A Snowman'den bir teaser paylaşıldı. Teaser'da karakterin Olaf adını nasıl aldığından bahsediliyor.

    Disney+'ın çocuklar ve Frozen hayranı yetişkinler için ürettiği kısa çizgi dizi At Home With Olaf'a kısa bir film ekleniyor. Frozen çizgi filmlerinde izlediğimiz Olaf'ın nasıl canlandığını, kendi kimliğini nasıl bulduğunu ve Arendelle'deki karlı dağlardaki maceralarını Once Upon A Snowman'de göreceğiz.

    Yeni Frozen spin-off'u kısa film Once Upon A Snowman'i Trent Correy yönetti. Yönetmen, aynı zamanda Frozen 2'de Olaf karakterinin animasyon danışmanı görevini üstleniyordu. Frozen 2'nun yapımcılarından Nicole Hearon ve Peter Del Vecho, Once Upon A Snowman'in yapımcılığını üstlendi. Kısa filmin 23 Ekim tarihinde Disney+'taki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top