Hesabım
    8. Engelsiz Filmler Festivali'nde Ödüller Sahiplerini Buldu

    Engelsiz Filmler Festivali'nde kimler ödül sahibi oldu?

    Bu yıl 8. kez düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali'nin ödülleri, sahiplerini buldu. Çevrimiçi olarak düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali'nin ödül töreni Youtube'da festival kanalı üzerinden herkese açık bir şekilde gerçekleştirildi. Ödül töreninin açılış konuşmasını ve sunuculuğunu Engelsiz Filmler Festivali direktörü Ezgi Yalınalp üstlendi.

    Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve ABD Büyükelçiliği Halkla İlişkiler Müsteşarı Robert Hilton'ın konuşma yaptığı Engelsiz Filmler Festivali kapanış töreni, geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. 

    Engelsiz Yarışma Ödülü'nün Sahipleri:

    Puruli Kültür Sanat tarafından düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali, bu yıl T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, ABD Büyükelçiliği, Avrupa Birliği Delegasyonu ve AB Sivil Düşün Programı, Sabancı Vakfı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile hayata geçirildi. 12 ile 18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen festival, çevrimiçi olarak tüm Türkiye'deki sinemaseverlerle ücretsiz ve engeller olmadan buluştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top