Hesabım
    Bette Midler, "Hocus Pocus 2" Görselinde Sanderson Kardeşlerle Bir Araya Geliyor

    Hocus Pocus film ekibi etkinlik için bir araya geliyor.

    Adam Shankman'un yönetmenliğini üstleneceği yıllar sonra gelen devam filmi Hocus Pocus 2'nin setinden bir görsel paylaşıldı. Başarılı oyunculardan Bette Midler, orijinal filmdeki cadı rol arkadaşları Sarah Jessica Parker ve Kathy Najimy ile bir araya geldiği setten görseli takipçilerinin karşısına çıkardı. #NYRPHulaween hashtag'iyle yaptığı paylaşımda Cadılar Bayramı'nda yapacakları etkinliğin müjdesini verdi. 

    “In Search of the Sanderson Sisters: A Hocus Pocus Hulaween Takeover" adını alan online Cadılar Bayramı etkinliği, Bette Midler tarafından duyuruldu. Etkinliğe yapılacak olan bağışların New York Restorasyon Projesi'ne verileceği açıklandı. Etkinliğe Glenn Close, Billy Crystal, Jamie Lee Curtis, John Debney, Samantha Diaz, Harry Guinness, Todrick Hall, Jennifer Hudson, Anjelah Johnson-Reyes, Michael Kors, Adam Lambert, George Lopez, Alex Moffat, Vanessa Shaw, Martin Short, Sarah Silverman, John Stamos, Meryl Streep, Kenan Thompson, Sophie von Haselberg gibi isimler katılacak.

    Hocus Pocus 2 filmi Disney+'ta yayınlanacak. Hocus Pocus'un orijinal filminin konusu ise şöyleydi: Sanderson kardeşlerin cadılıkla uğraştığı için idam edilmelerinin ardından 300 yıl geçmiştir. Ancak ölümlerinden hemen önce yaptıkları büyü sayesinde, Max'in de yanlışlıkla yaptıkları nedeniyle yüzyıllar sonra hayata geri dönerler. Sanderson kız kardeşlerin, temelli olarak hayatta kalabilmelerini sağlamaları için 1 geceleri vardır... Hocus Pocus 2'nun ne zaman izleyici karşısına çıkacağı henüz açıklanmadı. Ancak Cadılar Bayramı etkinliği 30 Ekim'de Amerika saatiyle akşam 8'de gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top