Hesabım
    Diego Luna ve Sienna Miller'lı "Wander Darkly"den Fragman!

    Lionsgate filmi Wander Darkly'den fragman paylaşıldı.

    Geçtiğimiz yıl Sundance Film Festivali'ne damgasını vuran dram filmi Wander Darkly'den bir fragman paylaşıldı. Yıldız oyuncular Diego Luna ve Sienna Miller'ın başrolüne yerleştiği Wander Darkly'nin fragmanında ayrılmak üzere olan bir çiftin bir kaza sonucu ölümle ayrılmasından sonra yaşananları izliyoruz. Eleştirmenler, filmin şiirsel bir anlatımının olduğunu ifade ediyor.

    Wander Darkly'nin konusu ise şöyle: Travmatik bir trafik kazası, evli çift Adrienne ve Matteo'nun sonsuza kadar ayrılmasına neden olur. Ama ölüm aslında bir son değildir. Kendilerini sürreal olayların içerisinde bulurlar. Bu sırada birbirlerini sevdikleri anıları yeniden canlanır ve şimdiki zamanın ezici ağırlığıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Sevgilerini yeniden keşfetmek ve yaralarını sarmak zorundadırlar.

    Tara Miele'nin yönetmen koltuğuna oturduğu dram filmi Wander Darkly, açıklamalara göre yönetmenin kişisel deneyimlerine dayanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Diego Luna ve Sienna Miller'ın yanı sıra Beth Grant, Vanessa Bayer, Aimee Carrero, Ayden Mayer gibi isimler bulunuyor. Wander Darkly'nin vizyon tarihi olarak 11 Aralık 2020 takvimlerde işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top