Hesabım
    Avatar 2'den Eddie Falco'lu Görsel Yayınlandı!

    Avatar 2'den yeni bir görsel paylaşıldı.

    Çekimleri sona eren Avatar 2'den yeni bir görsel paylaşıldı. James Cameron'ın yönetmenliğini üstlendiği Avatar 2'nin yeni görselinde Eddie Falco'nun canlandırdığı General Ardmore karakterini görüyoruz. Ardmore, Pandora'da yapılan araştırmaların başındaki yeni isim olacak. 

    2009 yılına damgasını vuran bilim kurgu filmi Avatar'a dört yeni film ekleniyor. James Cameron ve Jon Landau iş birliğiyle hayata geçirilen Avatar serisinin ikinci filminin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Hatta Cameron'ın söylediklerine göre üçüncü filmin de bir kısmı çekildi. Şimdi ise Avatar 2'den yeni bir görsel paylaşıldı. İlerleyen zamanlarda, seriye katılan yeni karakterleri yakından tanıyacağız gibi görünüyor.

    Giovanni Ribisi'nin karakteri de Eddie Falco'nun Ardmore'u gibi RDA için çalışıyordu. Ribisi bir kez daha Parker Selfridge'a hayat verecek. Avatar 2'de orijinal filmden tanıdığımız Giovanni Ribisi'nin yanı sıra Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep Rao gibi isimler karşımıza çıkacak. Yeni karakterleri canlandırmada Eddie Falco'ya  Kate WinsletEdie Falco, Oona Chaplin, Vin Diesel ve Michelle Yeoh'un eşlik etmesi bekleniyor.

    Avatar 2, 16 Aralık 2022 tarihinde; Avatar 3, 20 Aralık 2024 tarihinde; Avatar 4, 18 Aralık 2026 tarihinde ve Avatar 5, 22 Aralık 2028 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Avatar 2, Sully ailesini odağına alacak. Evlerini terk etmek zorunda kalan Jake ve Neytiri, Pandora'nın dışına çıkacak ve yeni yerler keşfedeceklerdir. Bu yeni yerler suyun altında büyük bir maceraya açılmalarına neden olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top