Hesabım
    Yaz Aylarının En Popüler Netflix Filmi "The Old Guard" Oldu

    The Old Guard, Netflix'in yaz aylarına damgasını vurdu.

    Charlize Theron'ın yıldızı olduğu The Old Guard, Netflix'in geçtiğimiz yaz aylarında en çok izlenen filmi olduğu açıklandı. Duyuruya göre yalnızca dört hafta içerisinde film 78 milyon izleyiciye ulaştı. Gina Prince-Bythewood'un yönetmenliğindeki The Old Guard'ı izlenme sayılarına bakıldığında Power Project filmi takip etti.

    Netflix'in en popüler yapımlarının aksiyon filmleri olduğu su götürmez bir gerçek. Chris Hemsworth'lü Extraction filminde de benzer bir durum yaşanmıştı. Bird Box, Spenser Confidential, Murder Mystery, 6 Underground, IrishmanThe Platform gibi yapımlar, geçtiğimiz sezonlarda Netflix'e damgasını vurmuştu. Geride bıraktığımız yaz aylarının yıldız filmi ise The Old Guard oldu. 78 milyon izleyiciyle birlikte The Old Guard, platformun yaz aylarında en çok izlenen filmi. Jamie Foxx başrollü Power Project filmi 75 milyon izlenme; Joey King başrollü The Kissing Booth 2, 66 milyon izlenmeye ulaşmayı başardı. Ayrıca Eylül ayında izleyici karşısına çıkan Enola Holmes, dört hafta içerisinde 76 milyon üye tarafından izlendi.

    Netflix'in bu istatistiklerinde bulunan her bir izleme, üye izleyicinin yalnızca iki dakika boyunca filmi açık tutması durumunda dahi sayılabiliyor. Netflix dizilerine bakıldığında Cobra Kai'nin ilk sezonunun 50 milyon izleyiciye ulaştığı; Schitt's Creek, Lucifer, Ratched, The Umbrella Academy, American Murder: The Family Next Door gibi yapımların popüler olduğu görülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top