Hesabım
    Sophia Loren Başrollü "Onca Yoksulluk Varken"den Fragman!

    Netflix yapımı The Life Ahead'den fragman paylaşıldı.

    Sophia Loren'i yıllar sonra ekranlarda yeniden görmemizi sağlayacak olan The Life Ahead'den fragman paylaşıldı. Türkçe adıyla "Onca Yoksulluk Varken" yılın merakla beklenen yapımları arasında yer alıyordu. Netflix'te yayınlanacak olan filmin, Oscar yarışına girmek üzere harekete geçtiği söyleniyor. Özellikle de 10 yıldır herhangi bir yapımda yer almayan Sophia Loren'in Onca Yoksulluk varken'in ödül kampanyalarında büyük bir koz olacağı biliniyor.

    Filmin hikayesi ise şöyle: La vita davanti a sé, Holokost'tan sağ kurtulan ve Senegalli genç bir göçmenle bağ kuran bir kadının hikayesini konu ediyor. Holokost'tan kurtulan Madame Rosa, İtalya’da bir bakımevi işletir. 12 yaşındaki Senagalli bir göçmen çocuk tarafından soyulan Rosa, çocuğu yanına alır ve zamanla onunla arasında farklı bir bağ oluşur.

    Yakın zamanda Matteo Garrone'nin Dogman filminin senaryosuna imza atan Ugo Chiti, hikayeyi yönetmen Edoardo Ponti ile birlikte kaleme aldı. Edoardo Ponti, Sophia Loren'in oğlu olarak tanınıyor. İtalyan dramı Onca Yoksulluk Varken, Romain Gary’nin “The Life Before Us” romanından uyarlandı.

    The Life Ahead'in 13 Kasım tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkması planlanıyor. Ancak filmin sinemalarda gösterime girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top