Hesabım
    Jared Leto, Zack Snyder'ın Yeni Justice League'inde Joker Olacak

    Jared Leto, bir kez daha Joker olmak için DC'ye dönüyor.

    Zack Snyder'ın büyük uğraşlar sonucunda Warner Bros'a kabul ettirmesi üzerine Justice League'e ek sahneler çekilerek yeniden kurgulanıyor. Film, Zack Snyder's Justice League adıyla HBO Max'te yayınlanacak. Yıldızlardan biri de sürpriz bir şekilde Jared Leto olacak. Leto, Joker karakterini bir kez daha canlandırmak üzere DC'ye dönüyor.

    Jared Leto, orijinal Justice League'de yer almıyordu. 2017 yapımı filmin senaryosunu Zack Snyder ve Chris Terrio ortak olarak yazmıştı. Tabii işin içine Joss Whedon girdi ve senaryoda, yönetmenlik çalışmasında değişiklikler yapıldı. Ancak hem orijinalinde hem de Whedon'ın versiyonunda Jared Leto'nun yer alması imkansızdı. Eğer en başında Snyder ve Warner Bros, Leto ile bir anlaşma yaptıysa bunu Whedon'ın bozması mümkün değildi. Yani şu anda Zack Snyder'ın kendine özgü bir film yapmak adına senaryoda ciddi değişikliklere gittiği görülüyor.

    Açıklamalara göre yeni Justice League'i bitirmek 70 milyon dolara mal olacak. Bir kez daha Ben Affleck'i Batman, Gal Gadot'yu Wonder Woman olarak izleyeceğiz. Ayrıca Cyborg, Flash, Aquaman gibi karakterlere de yer verilecek. Amber Heard, Jeremy Irons, Kiersey Clemons ve Amy Adams'ı da göreceğimiz söyleniyor. Henry Cavill'ın ek sahne çekimlerine katılmayacağı daha önce oyuncu tarafından duyurulmuştu.

    Zack Snyder'ın yeni Justice League'i dört bölümden oluşan bir mini dizi halinde yayınlanacak. Mini dizinin 2021 yılı içerisinde HBO Max'teki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top