Hesabım
    Paul Hogan Başrollü "The Very Excellent Mr. Dundee"den Fragman!

    Komedi filmi The Very Excellent Mr. Dundee'den fragman paylaşıldı.

    Crocodile Dundee ile Oscar'a aday olan usta oyuncu Paul Hogan'ın kendini canlandırdığı "The Very Excellent Mr. Dundee"den fragman paylaşıldı. Komedi türündeki filmin fragmanında Paul Hogan'ın gözlerden uzak yaşamının yıllar sonra yeniden hayranlarla dolmasını izliyoruz. Öyle ki, Paul Hogan'ın filmini bile çekmek istiyorlar!

    Dean Murphy'nin yönetmen koltuğuna oturduğu filmin konusu ise şöyle: Paul Hogan, emekli olmasının ardından sakin bir yaşam sürmek ister. Yıllarca canlandırdığı Crocodile Dundee karakterinin gölgesinde kalan Hogan'a İngiltere Kraliçesi tarafından şövalyelik teklif edilir. Şövalye olma arifesinde olan Hogan, çaresizce eski itibarını geri kazanmaya çalışırken kendisini yeniden spot ışıklarının altında bulur.

    Yönetmen Murphy son olarak That's Not My Dog, The Divorce gibi yapımlar üzerinde çalışmıştı. The Very Excellent Mr. Dundee'nin senaryosunu Dean Murphy ile birlikte Robert Mond kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda Paul Hogan'ın yanı sıra Jacob Elordi, Chevy ChaseOlivia Newton John gibi isimler bulunuyor. Mel GibsonLuke Hemsworth gibi isimler ise filmde kendini canlandırıyor.

    Paul Hogan, 1986 yılında hayata geçirilen Crocodile Dundee ile yakından tanınıyor. Hogan, Avustralyalı ormancı Mick Dundee olarak karşımıza çıkmış ve bir daha da akıllardan çıkmamıştı. The Very Excellent Mr. Dundee'nin 11 Aralık'ta dijital olarak izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top