Hesabım
    Disney Yapımı "Raya ve Son Ejderha"dan Fragman!

    Raya and The Last Dragon, izleyici karşısına geçmek için hazırlanıyor.

    Kelly Marie Tran'in başkarakter Raya'ya sesiyle hayat verdiği Raya ve Son Ejderha'dan fragman paylaşıldı. Disney'in hayata geçirdiği ilk Güneydoğu Asya filmi olan "Raya and The Last Dragon"ın fragmanında genç bir kadın kahramanın dünyaya barışı getirmek için kalan son ejderhayı bulma maceralarını izliyoruz.

    Animasyon türündeki filmin konusu ise şöyle: Yıllar öncesinde dünyanı dört bir yanında ejderhalar bulunurdu. Ancak şimdi sadece Sisu adında bir ejderhanın var olduğu düşünülmektedir. Raya adında bir savaşçı, Lumandra olarak bilinen bir yerde bulunduğu düşünülen ejderhayı bulmak için, en yakın arkadaşı TukTuk ile birlikte macera dolu bir yolculuğa koyulur. Bu süreçte kötü güçlerle büyük savaşlar verecektir.

    Legend of Korra benzeri bir atmosfere konuk olacağımız Raya and The Last Dragon'ın orijinal seslendirme kadrosunda Kelly Marie Tran'in yanı sıra Awkwafina bulunuyor. Disney yapımı filmin yönetmenliğini Big Hero 6, Moana gibi yapımlarla tanınan Don Hall ve Blindspotting ile karşımıza çıkan Carlos Lopez Estrada üstlendi. Öncesinde ise  Paul Briggs ve Dean Wellins'in filmi çekmesi planlanıyordu. Adele Lim ve Qui Nguyen, Raya and The Last Dragon'ın senaryosunu kaleme aldı.

    Disney son zamanlarda üretkenliğini koruyor. Soul ve Onward filmleri dijital platformlardaki yerini yurt dışında almıştı. Şimdi ise Raya and The Last Dragon'ın ülkemizde sinemalarda 12 Mart 2021 tarihinde gösterime girmesi bekleniyor. Ancak Amerika'da film, noel döneminde Disney+ aracılığıyla izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top