Hesabım
    Dexter Fletcher, "Sherlock Holmes 3"ün Önceliklerden Biri Olmadığını Söylüyor

    Sherlock Holmes 3 çalışmaları geri plana atıldı.

    Yönetmen Dexter FletcherSherlock Holmes 3 hakkında yeni bilgiler paylaştı. Robert Downey Jr. ve Jude Law'ı yeniden bir arada göreceğimiz Sherlock Holmes 3'ün daha fazla gecikebileceği söylendi. Çünkü film, şu anda kimsenin önceliği durumunda bulunmuyor.

    Eddie and The Eagle, Rocketman, Bohemian Rhapsody gibi yapımlarda imzası bulunan başarılı yönetmen Dexter Fletcher, Sherlock Holmes 3 hakkında Digital Spy'a konuştu. Yönetmen şu sözleri sarf etti: "Dünyanın hali belli olana kadar ve ne olacağı belli olana kadar şimdilik geri planda bulunuyor." Yani Sherlock'un kaderi, coronavirüs salgınının durumuna bağlı gibi görünüyor.

    Robert Downey Jr. geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamayla birlikte Sherlock Holmes filmlerini bir evrene dönüştürmek istediğini açıklamıştı. Marvel Evreni'nde gerçekleştirilenler örnek alınarak yapılacak olursa, her karakterin kendine ait bir filmi olabilir. Ancak bu yalnızca bir düşünce ve henüz gerçeklik payı bulunmuyor. Bu sırada Sherlock Holmes dünyasına ait olan Enola Holmes filmi hayata geçirildi. Netflix, Sherlock'u canlandıran Henry Cavill için bir spin-off projesi hayali kuruyor. 

    Robert Downey Jr.'lı seri, 2009 yapımı Sherlock Holmes ve 2011 yapımı Sherlock Holmes: Gölge Oyunları'ndan oluşuyor. Yeni filmle birlikte neredeyse 10 yıl aranın ardından maceralara devam edilmiş olacak.

    Sherlock Holmes 3'ün çekim ve vizyon tarihi konusunda henüz hiçbir bilgi paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top