Hesabım
    Quibi Platformunun 6 Aylık Yayın Hayatı Sonlandırılıyor!

    Quibi'nin yayın hayatı sona eriyor.

    Jeffrey Katzenberg'in kurucusu olduğu Quibi platformu, birkaç aylık yayın hayatının sonuna geliyor. Şirket çalışanlarından aktarılan bilgilere göre geçtiğimiz haftalarda Quibi'nin kurtarılması için alıcı bulunması için çalışmalar yürütülüyordu. Ancak birçok kez yapılan görüşmeler başarısızlıkla sonuçlandı.

    Jeffrey Katzenberg, Quibi'nin kapanıyor olmasıyla ilgili şu sözleri sarf etti: "Quibi, yeni nesil hikaye anlatıcılığını yaratmak için kuruldu. Çığır açan teknolojileri kullanarak müşterilerin içeriklere yepyeni bir yöntemle ulaşmalarını sağlayan orijinal bir platform yaratan dünya standartlarında bir yaratıcı ve mühendis ekibimiz var. Quibi'nin açılışından bugüne dünya değişti ve bağımsız iş modelimiz artık uygulanabilir değil. Çalışanlarımıza, yatırımcılarımıza, stüdyo ortaklarımıza ve reklamcılarımıza Quibi'yi milyonlarca kullanıcının telefonlarına getirdikleri için içten minnettarım."

    Quibi, 2020'nin Nisan ayı içerisinde açılışını yapmıştı. Platformda Dummy, The Most Dangerous Game, The Stranger, The Fugitive, #FreeRayShawn gibi yapımlar bulunuyordu. Idris Elba, Laurence Fishburne, Christoph Waltz, Kevin Hart, Queen Latifah, Steven Soderbergh, Sam Raimi ve Catherine Hardwicke gibi onlarca isim Quibi'nin 5 ile 10 dakika arasında değişen içeriklerine imza attı. Ancak içeriklerin sürelerinin çok kısa olması genel olarak izleyiciler için büyük sorun anlamına geliyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top