Hesabım
    BossLogic, Queen Maeve'i Wonder Woman Yaptı!

    BossLogic, Wonder Woman Günü'nü Queen Maeve ile kutladı.

    Wonder Woman'ın DC çizgi romanlarında ilk kez görülmeye başladığı tarih, Wonder Woman Günü olarak kutlanıyor. 21 Ekim'de, popüler kültür tasarım sayfası BossLogic de Wonder Woman kutlamalarına özel bir tasarım yayınladı. Ancak görselde Gal Gadot yoktu. Onun yerini The Boys'un sevilen kahramanı Queen Maeve'i canlandıran Dominique McElligott vardı.

    The Boys'un yıldız oyuncusu Dominique McElligott, bu kez Wonder Woman oldu. BossLogic'in tasarımını görenler ve Queen Maeve'in gücünü hatırlayanlar, McElligott'un Wonder Woman olarak hiç de kötü olmayacağını savunmaya başladı. Gal Gadot'nun bu karakterle sergilediği performansın harika olduğu aşikar. Ancak McElligott'un The Boys'da inşa ettiği feminist, LGBTQ+, güçlü kadın karakter Queen Maeve de en az Gal Gadot'nun performansı kadar seviliyor.

    The Boys, 2. sezonunun finalini geçtiğimiz haftalarda yapmıştı. Kimiko, Starlight gibi güçlü kadın kahramanlardan biri olan Queen Maeve de yeni sezona daha güçlü bir şekilde başlayacak gibi görünüyor. Dizi aynı zamanda süper kötü kadın karakter olan Stormfront ile de sezona damgasını vurmuştu. Diğer yandan Patty Jenkins yönetmenliğindeki Wonder Woman 1984'un vizyona girmesi için verilen uğraşlar devam ediyor. Şimdiye kadar coronavirüs nedeniyle film defalarca ertelendi. Yeni vizyon tarihi 25 Aralık 2020 olarak belirlendi.

    Wonder Woman Günü'nün kutlanma nedeni, kahramanın DC dünyasında tanıtıldığı ilk gün olan 21 Ekim'in hatırlanması. 1941 yılında yayınlanan All Star Comics'te Wonder Woman ilk kez bir çizgi romanda görüldü. Steve Trevor'ın Paradise Adası'na düşmesi üzerine Amazon kadınları olan Diana ve Mala, onun yaralarını sarma görevini üstlenmişti. Birkaç gün boyunca Diana onunla ilgilenmiş ve Steve'e aşık olmaya başlamıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top