Hesabım
    "Back To The Future"un Orijinalinde Korkunç Görsel Efektler Varmış!

    Bob Gale, Geleceğe Dönüş'ün bir sahnesiyle ilgili açıklama yaptı.

    Robert Zemeckis imzalı Back To The Future serisi yıllar geçse de gündeme düşmeyi bir şekilde başarıyor. Bu kez de senarist Bob Gale, bir açıklamada bulundu. Söylediklerine göre bazı sahnelerin düzgün bir şekilde tamamlanmaması onu rahatsız etmişti. Bu sahnelerden biri de Marty'nin zaman çizgisinden yok olmaya başladığı Johnny B. Goode'li dans sahnesiydi. Gale'in söylediklerine göre neyse ki rahatsız edici kısım düzeltildi.

    Bob Gale, Back To The Future'ın rahatsız edici sahnesi hakkında şu sözleri sarf etti: "Gördüğüm zaman beni kötü hissettiren şey, zamanımızın bitmesi ve Johnny B. Goode sahnesinde Marty'nin yok olmaya başladığı zaman elinde delik açıldığını gördüğü anda görsel efektleri iyileştirmek için yeterli zamanımızın olmamasıydı. Bunun bu şekilde olmaması gerekiyordu. Geri kalan herkes yavaşta kayboluyordu, öyleyse neden Marty'nin elinde delik açılıyordu? Zamanımızın tükenmesiyle karşı karşıya olduğumuz bir andı. ILM konusunda yeniden düşünmek ve nasıl iyileştirebileceğimizi çözmek için zamanımız yoktu. Bu olay beni sinir eden durumların en başında geliyor."

    Senaristin bahsettiği sahne, daha sonra düzeltildi ve istedikleri şekle sokuldu. Ancak bir süre izleyiciler elinde kara delik açılan Marty'yi izlemek durumunda kaldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top