Hesabım
    Joe Manganiello, Zack Snyder'ın Justice League Çekimlerine Katılıyor

    Joe Manganiello, Deathstroke'un ek sahne çekimlerine katılacak.

    Zack Snyder'ın Warner Bros'u uzun uğraşlar sonucunda ikna ettiği Justice League'in yeni versiyonundan ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Henry Cavill ek sahne çekimlerine katılmayacağını belirtmişti. Ancak Joe Manganiello, Deathstroke karakterinin ek sahnelerine katılmak üzere sete dönecek. Oyuncuyu bir kez daha Slade Wilson olarak izleyeceğiz.

    Justice League, bir HBO Max mini dizisi olarak izleyici karşısına çıkacak. 2017 yapımı filme ek sahneler çekilecek ve uzatılarak dizi süresine getirilecek. Bunun için Zack Snyder, Warner Bros'tan 70 milyon dolarlık ek bütçe talep etmişti. Bu bütçeye, ek sahne çekimleri de dahil edildi. Çekimlere Ben Affleck, Ray FisherAmber Heard ve Jared Leto'nun yanı sıra Joe Manganiello katılacak. Oyuncuyu Deathstroke karakteriyle tanıyorduk.

    Justice League dizisine katılacak olan en dikkat çekici isim Jared Leto olacak. Joker karakteri, Justice League filminde karşımıza çıkmamıştı. Ancak şimdi Zack Snyder ciddi bir kararla tamamen farklı bir senaryoya imza atıyor gibi görünüyor.

    Zack Snyder'ın Justice League'i ek sahnelerle yeniden kurgulamak istemesinin nedeni, yönetmenin projeden ayrılmak zorunda kalmasının ardından yaşananlardı. Warner Bros, yönetmen koltuğuna Joss Whedon'ı getirmiş ve daha hafif ve Marvel'a yakın bir tonun tutturulması istenmişti. Sonuç hem eleştirmenlerin hem de izleyicilerin ilgisini çekmedi. Diğer yandan David Ayer de Suicide Squad filmi için Snyder'ın yaptığı gibi yeni bir kurgu hazırlamak istiyor. Ancak zaten James Gunn yeni bir Suicide Squad filmini çekti. Bu durumda Ayer'in isteğinin gerçekleşmesi çok uzak bir ihtimal gibi görünüyor.

    Zack Snyder'ın yeni Justice League'i dört bölümden oluşan bir mini dizi halinde yayınlanacak. Mini dizinin 2021 yılı içerisinde HBO Max'teki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top