Hesabım
    Benedict Cumberbatch ve Claire Foy "Migrations"da Yeniden Bir Araya Gelecek

    Migrations'ın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Benedict Cumberbatch ve Claire FoyLouis Wain biyografisinden sonra ikinci kez bir araya geliyor. Migrations adını alan roman uyarlaması filmde Benedict Cumberbatch ve Claire Foy, yapımcı olacak. Ancak Cumberbatch'i kamera önünde izleyemeyeceğiz. Foy ise filmin yıldız oyuncusu olacak.

    Migrations kitabı, 2020'nin Ağustos ayı içerisinde okuyucu karşısına çıkmıştı. Charlotte McConaghy'nin yazarı olduğu Migrations, Franny Stone isimli bir kadının hikayesini anlatıyor. Kutuplarda kırlangıçların göçlerini izleyen Franny, bu görevi sırasında bir gemiye doğru yol alır. Gemi, fırtınalı bir okyanus yolculuğuna çıkar. Burada geçmiş aşkları, kayıpları, işlenen suçlar ve annelik duygusu ile yüzleşerek zihninin derinlerine doğru iner.

    Claire Foy, canlandıracağı karakter olan Franny hakkında şu sözleri sarf etti: "Charlotte, ilgi çekici ve büyüleyici bir kadın ile eşsiz ve çok güzel bir hikaye yarattı. Bu muhteşem romanı ekranlara getirmede yardımcı olacağım için daha fazla gururlu ve heyecanlı olamazdım." Migrations'ın hakları için şirketler büyük bir savaşa girişmişti. Ancak galip, Benedict Cumberbatch'in prodüksiyon şirketi SunnyMarch oldu.

    Claire Foy ve Benedict Cumberbatch'i yakın zamanda Louis Wain filminde izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top