Hesabım
    Tom Holland, Uncharted'ın Ardından Spider-Man 3 Çekimlerine Başlıyor

    Uncharted çekimleri sona erdi. Sırada Spider-Man 3 var!

    Yıldız oyuncu Tom Holland, başrolünde yer aldığı Uncharted çekimlerinin bitmesinin ardından Spider-Man 3'e geçiş yapıyor. Uncharted prodüksiyonu geçtiğimiz hafta içerisinde bitirilmiş ve Nathan Drake'ten ilk görsel paylaşılmıştı. Holland, yeni bir Instagram hikayesiyle birlikte Atlanta'ya iniş yaptıklarını, Spider-Man 3 çekimlerine başlayacaklarını müjdeledi.

    Sony ile Disney, son kez Spider-Man 3 için işbirliği yapacak. Bunun ardından Tom Holland ve Peter Parker tamamen Sony'nin Marvel Evreni'ndeki projelerde yer alabilecek. Disney'e ait olan Marvel Sinematik Evreni'nde yer alan herhangi bir filmde Holland'ı göremeyeceğiz. Spider-Man 3'ün çekimleri geçtiğimiz gün itibariyle başlamış durumda. Jon Watts bir kez daha seriye ait bir filmin yönetmen koltuğuna oturacak. Watts, Far from Home ve Homecoming yapımlarını da yönetmiş ve beğeni toplamıştı.

    Açıklamalara göre Spider-Man 3'ün oyuncularından biri de The Amazing Spider-Man'de izlediğimiz Electro karakteriyle Jamie Foxx olacak. Foxx, Peter Parker'ın düşmanlarından birine hayat veriyordu. Ancak Foxx'un bu karakteri, Andrew Garfield'a karşı savaş veriyordu. Sony'nin bu değişiklik için nasıl bir yol açacağı merakla bekleniyor.

    Tom Holland, bu yıl ayrıca Netflix yapımı The Devil All The Time filminin yıldızı olarak karşımıza çıktı. Filmin Oscar yarışmasına girmesi planlanıyor. Ayrıca Cherry filmiyle başka bir beklentileri yüksek tutan performansla Holland'ı izleyeceğiz.

    Spider-Man 3 filminin 17 Aralık 2021'de sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top