Hesabım
    Kenya Barris, Richard Pryor Biyografisini Yazıp Yönetecek!

    Kenya Barris yeni bir projeye imzasını atacak.

    Ünlü komedyen Richard Pryor'ın yaşamı, biyografik film oluyor. Henüz adı belli olmayan biyografik yapımın senaryosunu, yönetmenliğini ve yapımcılığını Kenya Barris üstlenecek. Barris, henüz adı belli olmayan bu film için bir açıklamada bulundu. Ayrıca Richard Pryor'un vefat etmeden önceki eşi Jennifer Lee Pryor, film hakkında düşüncelerinden bahsetti.

    Kenya Barris, yazıp yöneteceği Richard Pryor biyografisi hakkında şu sözleri sarf etti: "Pryor’un gerçek ve özgünlükle iş yapma şekli; bir şekilde kişisel farkındalık, fazla tevazu ve benzersiz bir hassasiyeti, çalışmalarının gücünü ve etkisini oluşturuyor. Pryor'un birçok yönden kendine özgü bir sesi vardı. O zamandan beri komedi, yarattığı şeyin bir türevi haline geldi. Bana göre bu film, onun sesiyle, onu şekillendiren yolculukla ve böyle biri olmasının nelere mal olduğuyla ilgili."

    Richard Pryor'un eşi Lee Pryor ise şu şekilde sözlere devam etti: "Richard'ın hayatında ön sırada koltuğu olan biri olarak onun dehasının ve gizeminin ortaya dökülecek olmasından heyecan duyuyorum. Kenya Barris bunu hayata geçirmek için mükemmel insan."

    Pryor, tüm zamanların en iyi komedyenlerinden biri olarak tanınıyor. Komedyen, 2005 yılında geçirdiği kalp krizinin sonucunda hayatını kaybetmişti. Kenya Barris'i Black-ish, Mixed-ish gibi yapımlarla tanıyoruz. Senarist yönetmen, 3 kez Emmy ödülüne aday gösterilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top