Hesabım
    The Conjuring: The Devil Made Me Do It'ten İlk Görüntüler Geldi!

    Korku Seansı'nın üçüncü filminden ilk görüntüler izleyici karşısına çıktı!

    Michael Chaves'in yönetmen koltuğunda bulunduğu The Conjuring: The Devil Made Me Do It'ten Korku Seansı'nın tüm filmlerini içeren bir video paylaşıldı. Warner Bros'un paylaştığı 32 dakikalık videoda, 2019'da üçüncü filmin prodüksiyonunun başlamasından itibaren olan süreci izliyoruz. Bu kez Ed ve Lorraine Warren'ın 1980'li yıllarda başına gelenleri izlemek üzere bir zaman yolculuğu yapıyoruz. Videoda, Lorraine Warren'ın da konuştuğunu görüyoruz.

    James Wan'in senarist ve yapımcı olarak yer aldığı devam filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It'te her şey Warren çiftinin kapısına Bill Ramsey isimli bir adamın gelmesinin ardından gerçekleşecek. Ramsey, bir şeytan tarafından etki altına alındığını söyleyerek çiftten yardım istemek için kapılarına gelir. Warren çiftine her daim yardımcı olan rahip Robert McKenna ise bu şeytan çıkarma konusunda danışılan isim olur. 90'lı yıllarda Bill Ramsey ile tekrar konuşulduğunda, şeytan çıkarma ayini yapıldığından beri başına herhangi bir şey gelmediğini söylemiştir.

    The Conjuring: The Devil Made Me Do It'in oyuncu kadrosunda bir kez daha Patrick Wilson ve Vera Farmiga yer alacak. Ayrıca Julian Hilliard, Ruairi O'Connor, Sterling Jerins, Charlene Amoia, Sarah Catherine Hook, Ingrid Bisu gibi isimler oyuncu kadrosunda bulunuyor.

    Warner Bros bünyesindeki The Conjuring: The Devil Made Me Do It, 4 Haziran 2021 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top