Hesabım
    "The 355"tan Jessica Chastain'li Görsel Geldi!

    Kadın ajan filmi The 355, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Bir süredir vizyona girmesi beklenen Simon Kinberg imzalı The 355'tan özel bir görsel paylaşıldı. Jessica Chastain'in yer aldığı görsel, Empire Magazine'e özel yayınlandı ve Chastain ile bir röportaj yapıldı. Yıldız oyuncu, kadın başrollü uluslararası ajan filmi The 355 ile ilgili konuştu. Filmin diğer yıldızları arasında  Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Penelope Cruz ve Fan Bingbing bulunuyor.

    Filmin yayınlanan yeni görselinde Jessica Chastain'i elinde silahla, çiçekli elbisesi eşliğinde yeraltı tren hattında suçluların peşinden koştuğunu görüyoruz. The 355'ta kadın ajanlardan oluşan bir ekip kurularak, tüm dünyayı büyük bir kaosa sürükleyecek bir silahın bulunup ortadan kaldırılması istenecektir. Yıldız oyuncu Jessica Chastain, aynı zamanda filmin hikayesinin çıkış noktasını yazan isim oluyor. Chastain, Deadline'a verdiği bir röportajda The Help'te rol aldığı zamandan beri kadınlardan oluşan bir ekiple birlikte bir ajan filmini hayata geçirmek istediğini belirtti. 355'in adı, Amerikan Devrimi'nin gerçekleştiği zamana dayanıyor. 355 numarası, CIA'deki kadın ajanlar için bir çeşit argo kelime olarak görülüyor.

    Jessica Chastain, The 355 ve yaşanan aksaklıklar hakkında Empire Magazine'e şu sözleri sarf etti: "Stüdyolardan bir şeyler beklemek yerine bizlerin elimizi taşın altına koyması gerektiğini düşünüyorum. Hep birlikte çalışmak istediğim oyuncuları bir araya getirip Cannes'a gidip filmin yatırımını artırabileceğimizi düşündüm. Bunu yaptık da. Çok milliyetçi ve dar görüşlü ajan filmlerinin yapıldığı bir dönemde yetiştim. Milliyetçilikten uzaklaşmak istedim. Ajanlıkta çeşitli olmanın faydası var. Herkesin eşi olmayan özelliği, süper güçleri. Bu hikayeyi ve oyuncuları seçmemizin nedeni de bu."

    Başrolünde X-Men: Dark Phoenix, The Disappearance of Eleanor Rigby, Crimson Peak, Most Violant Year, Zero Dark Thirty, The Tree of Life, Molly's Game gibi yapımların yıldızı Jessica Chastain; Berselona Barselona, Vanilla Sky, Volver, Doğu Ekspresinde Cinayet, Loving Pablo gibi yapımların başarılı ismi Penelope Cruz; Fatih Akın imzalı In The Fade ile Cannes'da ödüle layık görülen Diane Kruger; Jordan Peele'nin Us filmindeki performansıyla beğenileri toplayan Lupita Nyong'o; X-Men: Geçmiş Günler Gelecek'in yıldızı Fan Bingbing'in yer aldığı ajan filmi "355"ın yönetmenliğini son X-Men filmi Dark Phoenix'i çeken Simon Kinberg üstleniyor.

    The 355'ın 15 Ocak 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top