Hesabım
    "Avatar 2" Kamera Arkası Görselinde Kate Winslet Sular Altında!

    Avatar 2'den yeni bir kamera arkası görseli paylaşıldı.

    James Cameron'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Avatar devam filmlerinden yeni bir kamera arkası görseli paylaşıldı. Yıldız oyuncu Kate Winslet'ı görselde sular altında görüyoruz. Winslet'ın karakteri hakkında pek bir bilgiye ulaşılamasa da, yeni görselle birlikte bir bulmaca da gündeme geliyor. Suların altında neler oluyor?

    Kate Winslet'ı Avatar 2'de Ronal olarak izleyeceğiz. Metkayina'nın bağımsız dalgıçlarından biri olan Ronal, Na’vi'lerin bulunduğu yerde yüzüyor. Tabii sahne bir havuzda çekiliyor ve Winslet da bu havuzun en dibinde kameramana poz veriyor. Winslet'ın daha önceki açıklamalarına göre, oyuncunun Avatar 2'deki rolü oldukça az. Ancak oyuncu, serinin diğer filmlerinde de yer alacak. Şu anda James Cameron Avatar 3 çekimlerine devam ediyor. Kate Winslet, filmde rol almadan önce yalnızca 7 saniye nefesini tutma süresini, çekimlerden sonra 14 saniyeye çıkarmayı başarmış.

    Avatar serisinin oyuncu kadrosunda 2009 yapımı filmden tanıdığımız Sam WorthingtonZoe SaldanaSigourney WeaverJoel David MooreDileep RaoGiovanni Ribisi gibi isimler yer alıyor. Ayrıca yeni isimlerden Eddie Falco, Kate Winslet, Oona ChaplinVin Diesel ve Michelle Yeoh karşımıza çıkacak.

    Avatar 2, 16 Aralık 2022 tarihinde; Avatar 3, 20 Aralık 2024 tarihinde; Avatar 4, 18 Aralık 2026 tarihinde ve Avatar 5, 22 Aralık 2028 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. Avatar 2, Sully ailesini odağına alacak. Evlerini terk etmek zorunda kalan Jake ve Neytiri, Pandora'nın dışına çıkacak ve yeni yerler keşfedeceklerdir. Bu yeni yerler suyun altında büyük bir maceraya açılmalarına neden olacaktır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top