Hesabım
    Sacha Baron Cohen, Borat 2'de Linç Yediği Sahneyi Paylaştı

    Borat 2, gündeme damgasını vuruyor!

    Sacha Baron Cohen, Borat Subsequent Moviefilm'den bir video paylaştı. Video, Borat 2'den çıkarıldı. Ancak oyuncu, bu linç edildiği videoyu takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Kesilen sahnede, Sacha Baron Cohen'in kılık değiştirerek bir protestoda sahne aldığı görülüyor. Ama kalabalık kitle onu tanıyor ve üzerine yürümeye başlıyor. Cohen, karavanına çekilse de, kızgın kalabalıktan kaçamıyor.

    Amazon'da geçtiğimiz hafta içerisinde gösterime giren Borat Subsequent Moviefilm, haftalardır gündemdeki yerini koruyor. Trump karşıtı olan Sacha Baron Cohen, sıkı bir politik taşlamaya imza atıyor. Daha önce paylaşılan ve filmde yer alan bir sahnede Trump'ın avukatı Rudy Giuliani'nin skandal görüntüleri gösterilmişti. Uzun süredir o skandal görüntüler tartışılıyor. Şimdi ise kılık değiştirmiş Sacha Baron Cohen'in linç edilmesini izliyoruz. Oyuncu, Amerika halkının büyük bir kısmını karşısına alıyor gibi görünüyor.

    Amerika seçimlerine çok az zaman kala Borat 2 gösterime girdi. Zamanlaması manidar olan film, yalnızca Amerika tarafından değil, tüm dünya tarafından konuşuluyor. Serinin ilk filmi 2006 yılında gösterime girmişti. Kazak bir gazetecinin Amerika maceralarını anlatıyordu. Borat 2, Amazon üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top