Hesabım
    Diane Keaton'lı "Love, Weddings & Other Disasters"tan Fragman!

    Diane Keaton ve Jeremy Irons, date'e çıkıyor!

    Diane Keaton ve Jeremy Irons'ın başrolünü paylaştığı "Love, Weddings & Other Disasters"tan fragman paylaşıldı. Happy Gilmore'dan tanıdığımız Dennis Dugan'ın yönetmenliğini üstlendiği romantik komedi filminin fragmanında görme engelli bir kadın ve bir düğün organizatörünün kelimenin tam anlamıyla 'blind date'ini izliyoruz. 

    Birden fazla aşk hikayesini barındıran Love, Weddings & Other Disasters'ın konusu ise şöyle: Love, Weddings & Other Disasters, sevgi dolu bir çiftin muhteşem geçmesi planlanan düğünü için çalışan insanların bu süreçte yaşadıklarına odaklanıyor. Deneyimsiz bir düğün planlayıcısı, telaşlı bir yemek şirketi çalışanı ve bir tur rehberi bu süreçte kendilerini birbirinden tuhaf durumun içinde bulur.

    Eileen Conn, Larry Miller ve Dennis Dugan'ın hikayesini kaleme aldığı Love, Weddings & Other Disaster'ın oyuncu kadrosunda usta isimler Diane Keaton ve Jeremy Irons'ın yanı sıra Maggie Grace, Diego Boneta, yönetmen Dennis Dugan, Andrew BachelorJesse McCartney gibi isimler yer alıyor. Dennis Dugan, Love, Weddings & Other Disaster'ın eşine bir aşk mektubu olarak yazıldığını belirtiyor. Dugan'ın eşinin, düğün ile ilgili filmlerin ona mutluluk verdiğini söylemesi üzerine film için harekete geçiliyor.

    Yönetmen bu konuda şu sözleri dile getirdi: "Çok romantik biriyim. Karıma tapıyorum. Böylece istediğini yazdım. Düğüne katılan herkesin mükemmel düğün, mükemmel çift, mükemmel kurgu, çiçekler, geri kalan her şey için çalıştığı bir film. Diğer yandan çiftlerin ilişkileri tam bir kaosun içindedir. Filmi yapmak 14 yıl sürdü. Dugan, Love, Weddings & Other Disasters'ı yazarken hem güldüğünü hem ağladığını belirtiyor.

    Filmin 4 Aralık tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top