Hesabım
    Mahershala Ali, Orijinal Blade Filmleriyle Olan Bağlantısını Açıkladı

    Mahershala Ali'nin Blade'i ile Wesley Snipes'ın Blade'i birbirleriyle bağlantılı mı?

    Marvel Sinematik Evreni'nin yeni Blade'i Mahershala Ali, karakteri hakkında konuştu. Oscar ödüllü başarılı oyuncu Mahershala Ali, önceki Blade oyuncusu Wesley Snipes'ın adımlarını takip ettiğini ifade etti. Snipes'ın Blade'iyle olan bağlantısından da bahsetti. 

    The Tight Rope podcast programına katılan Mahershala Ali, Marvel Sinematik Evreni'nde canlandıracağı karakter olan Blade hakkında konuştu. 1998 yılında başlayan orijinal Blade serisinde başrolü Wesley Snipes üstleniyordu. Merak edilen konulardan biri de Mahershala Ali ile Wesley Snipes'ın karakterleri arasında bir bağ olup olmadığıydı. Bu konuda oyuncu esprili bir şekilde şu sözleri sarf etti: "Kesinlikle bir bağlantım var. En azından benim zihnimde var. Wesley Snipes liseye, insanların bizim birbirimize benzerdiğini söylediği yere geri dönüyor." Yani Mahershala Ali'den bu konuda bir şey öğrenemeyeceğimizi anlamış oluyoruz.

    Mahershala Ali, daha önce de Marvel Sinematik Evreni'nin bir dizisinde rol almıştı. Rol aldığı Netflix dizisi Luke Cage, Disney tarafından iptal edilmişti. Böylece Daredevil, Punisher, Jessica Jones, Luke Cage ve Iron Fist karakterleri yokmuş gibi evren devam ettiriliyor. Mahershala Ali, Luke Cage'deki rolü hakkında şu sözleri sarf etti: "Blade düşüncesini harekete geçiren şey, Luke Cage'deki rolümdü. Wesley Snipes'ın performansından ilham alındı. Blade'den sonra bu olay ne kadar kendini tekrarladı, ne kadar değişti ve Marvel ile DC gibi çizgi romanların çağını Blade nasıl başlattı? Bu karakteri geri getirme tartışmaları başladığından beri, karakter için değerlendirmeye alınmak istiyordum."

    Ayrıca Disney+ta yer alacak birçok yeni dizi bulunuyor. Bu dizilerin büyük bir kısmı, film karakterlerinin küçük ekrana geçiş yapmasıyla karşımıza çıkacak. Söylenenlere göre Blade'in de bir dizi olması planlanmıştı. Son dizi evreni gelişmelerine göre Moon Knight dizisinin başrolü Oscar Isaac olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top