Hesabım
    Hugh Grant, Julia Roberts ile Boşandıkları Bir "Notting Hill" Devam Filmi İstiyor

    Hugh Grant, Notting Hill'in devam filminin çekilmesini istiyor.

    Bir dönemin romantik komedi filmlerinin en popüler jönlerinden biri olan Hugh Grant, yıllar sonra Notting Hill filmi konusunda açıklama yaptı. Grant, romantik komedi filmlerinin yalan söylediğini, Notting Hill'in devamının çekilmesini istediğini belirtti. Oyuncu, devamında William ve Anna'nın boşandığı bir hikaye görmek istediğini dile getirdi.

    Hugh Grant, rol aldığı HBO dizisi The Undoing'in tanıtımları için kanala bir röportaj verdi. Röportajında bugüne kadar canlandırdığı karakterler arasından en sevdiklerinin The Undoing'deki Jonathan Fraser ve Paddington 2'deki Phoenix Buchanan olduğunu ifade etti. Yeniden bir romantik komedi filminde rol almak isteyip istemediği sorusuna ise Notting Hill'in devamının çekilmesini istediğini söyleyerek cevap verdi: "Romantik komedi filmlerimden birinin bitmesinin ardından neler olduğunu gösteren bir yapımda rol almak isterdim. Mutlu sonların çok kötü yalanlar olduğunu göstermek için. Ben ve Julia'nın boşandığı bir son isterdim. Çok pahalı avukatlar, bir oraya bir buraya çekiştirilen çocuklar, gözyaşı seli... Psikolojik olarak sonsuza kadar yara açanlardan. Böyle bir film olsun isterdim."

    Notting Hill'in konusu ise şöyleydi: William Thacker Batı Londra'nın değişik bir yöresi olan Notting Hill'de yaşamaktadır. Eşinden boşanmış olan William, evini biraz tuhaf olan Spike adlı biri ile paylaşmaktadır ve Notting Hill'in tam merkezindeki Pazar caddesinde Portobello Road'da bir kitapevinin sahibidir. Bir gün dünyaca ünlü film yıldızı Anna Scott'un dükkanına gelmesi ile William'ın yaşamının akışı değişir.

    HBO Max'deki yayın hayatına başlayan Undoing ise başarılı bir terapist olan Grace Sachs’ın hayatına odaklanıyor. Dizi, 25 Ekim tarihinde yayınlanan ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya başladı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top