Hesabım
    Zack Snyder, Justice League Çekimlerinin Başladığını Paylaşımıyla Açıkladı

    Zack Snyder, Justice League setinden bir paylaşımda bulundu.

    Zack Snyder bir mini dizi olarak planladığı Justice League'in ek sahne çekimlerine resmi olarak başladı. Yönetmen, sosyal medya üzerinden Justice League set sandalyesini paylaştı. Ek sahne çekimlerine Ben Affleck, Amber HeardJoe Manganiello gibi isimler eşlik edecek.

    Yönetmen Zack Snyder, 2017 yapımı Justice League'in setinden yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştı. Warner Bros, yönetmenliği Joss Whedon'a emanet etti ve işler tamamen birbirine girdi. Hem hayranların istemediği, hem de Zack Snyder'ın hayal etmediği Justice League için yaklaşık olarak 1 yıldır kampanya düzenleniyordu. Snyder'a birçok oyuncunun ve DC hayranının eşlik ettiği bu kampanyaların amacı, filmin yeniden kurgulanması üzerineydi. Ancak daha iyisi oldu ve Snyder, dört bölümlük bir HBO Max dizisi için hazırlıklara başladı. 70 milyon dolarlık bütçeyle ek çekimler yapacak ve kurgulayacak olan Snyder, şimdi de sete geçiş yaptıklarını açıklayıcı bir paylaşımda bulundu.

    Yeni Justice League dizisine, filmde yer almayan isimler de katılacak. Bu isimlerden biri Jared Leto, diğeri ise Kiersey Clemons. Jared Leto böylelikle belki de son kez Joker'e hayat vermiş olacak. Oyuncunun bu karakterdeki geleceği bilinmiyor. Kiersey Clemons'ı ise Iris West olarak izleyeceğiz. Justice League mini dizisi, 2021 yılı içerisinde HBO Max'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top