Hesabım
    Armie Hammer ve Mads Mikkelsen, Savaş Filminde Bir Araya Geliyor!

    Film, Soğuk Savaş döneminde yaşanan bir casusluk olayını anlatacak

    Armie Hammer ve Mads Mikkelsen, Amma Asante’nin Soğuk Savaş gerilim filmi "The Billion Dollar Spy"ın kadrosunda başrolde yer alacak. HanWay Films, uluslararası satış ve dağıtımın üstesinden gelmek için projeye dahil oldu ve yaklaşmakta olan American Film Market'te görüşmelere başlayacak. CAA Media Finance ve Endeavour Content, ABD satışını denetleyecek.

    Walden Media tarafından geliştirilen ve yaratılan "The Billion Dollar Spy"ın yapımcılığı Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) ve Greg Lessans tarafından Weed Road Pictures aracılığıyla uygulanacak. Soğuk Savaş'ın gerçek öyküsü araştırıldı ve Pulitzer ödüllü Amerikalı gazeteci David E. Hoffman tarafından önceden sınıflandırılmış CIA belgelerinden ve ilk elden katılımcılarla yapılan röportajlardan yararlanılarak yazıldı ve senrist Benjamin August tarafından beyaz perdeye uyarlandı.

    Brad Reid (Hammer), Sovyet mühendisi Adolf Tolkachev (Mikkelsen)'le görüştükten sonra CIA adına Moskova istasyonuna varır. Tolkachev'in bir KGB çalışanı olduğuna dair patronlarının tavsiyesini görmezden gelen Reid, onunla bir bağ kurar ve eşsiz bir dostluk geliştirir. Reid'in Tolkachev'e olan inancı, klasik Soğuk Savaş casusluk yöntemi kullanılarak elde edilen askeri sırları teslim ettiğinde karşılığını bulur. Tolkachev'e "The Billion Dollar Spy" takma adını kazandırır ve Doğu ile Batı arasındaki güç dengesini değiştirir.

    Walden Media’nın başkanı ve CEO'su Frank Smith ve geliştirmeden sorumlu yönetici Naia Cucukov yönetici yapımcılığını üstlenecek. Yönetmen Amma Asante, son olarak Mrs. America dizisinin iki bölümü yönetti. Daha önceki projeleri arasında, The Handmaid's Tale bölümleri, Where Hands Touch, A United KingdomBelle ve A Way of Life filmleri bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top