Hesabım
    Jessica Chastain ve Anne Hathaway'den Psikolojik Gerilim!

    Filmin satışı, yakın zamanda Amerikan Film Marketi'nde yapılacak.

    Jason Kempin/Getty Images

    Jessica Chastain ve Anne Hathaway, önümüzdeki ay Amerikan Film Marketi'nde satışa çıkacak olan psikolojik gerilim “Mothers Instinct”te başrolde olacaklar. Chastain ve Hathaway, bakımlı çimler, başarılı kocalar ve oğullarla pastoral bir geleneksel yaşam tarzı yaşayan en iyi arkadaşları ve komşuları oynayacak. 1960'larda geçen hikaye, suçluluk, şüphe ve paranoyanın bir araya gelmesiyle yaşanan trajik bir kazayla aniden parçalanan mükemmel bir yaşamı irdeleyecek.

    Olivier Masset-Depasse, Belçika Akademisi'nden en iyi film ve en iyi yönetmen dahil olmak üzere dokuz Magritte Ödülü kazanan 2018 yapımı “Duelles” filmine dayanan İngilizce yeniden yapımı yönetmeye hazırlanıyor. Orijinal film, romancı Barbara Abel'in "Derrière la Haine" adlı romanından uyarlandı. Sarah Conradt ise senaryoyu uyarlıyor.

    Chastain, bu projeden sonra casus gerilim filmi “The 355”te görünecek. Kısa süre önce HBO için Oscar Isaac'la birlikte “Scenes from a Marriage”in yapımına başladı ve yine yakın zamanda Andrew Garfield'la birlikte Freckle Films'in “The Eyes of Tammy Faye” filminin prodüksiyonunu tamamladı. "The Help" ve "Zero Dark Thirty" performanslarıyla Oscar'a aday gösterildi.

    Hathaway, şu anda Robert Zemeckis'in yönettiği “The Witches” filminde ve Doug Liman filmi "Lockdown"da başrol oynamakta. “Les Miserable”daki performansıyla yardımcı oyuncu kategorisinde Oscar kazandı ve “Rachel Getting Married” filmiyle aday gösterildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top