Hesabım
    Rajkummar Rao ve Priyanka Chopra Başrollü "White Tiger"dan Teaser

    Netflix filmi White Tiger'dan teaser geldi!

    Netflix yeni iddialı filmi White Tiger'dan bir teaser paylaşıldı. Priyanka Chopra ile Rajkummar Rao'nun başrolünü paylaştığı film, suç ile dram türlerini birbirine karıştırıyor. Fragmanda The White Tiger'ın bizleri modern Hindistan'da zenginler ile fakirler arasında bir yolculuğa çıkardığını görüyoruz.

    Man Booker kitap ödülüne layık görülen aynı isimli kitabın uyarlaması The White Tiger'ın konusu ise şöyle: Akıllı ve hırslı bir genç olan Balram Halwai, fakir bir köylüdür. Amerika’dan yeni dönen Ashok ve Pinky'nin şoförü olan Balram, işini en iyi şekilde yapmaya çalışır. Toplum Balram’ı hizmet etmek için eğitmiştir ve bu yüzden de zengin patronlarının vazgeçilmezi haline gelir. Patronu sayesinde bilmediği bir dünya ile tanışan Balram, bu dünyaya asla erişemeyeceğini düşünür. Bu adaletsiz sisteme isyan eden Balram, zengin olmak için bambaşka bir yol dener.

    Netflix'te yayınlanacak olan The White Tiger'ın başrolünde Baywatch, Mary Kom, Barfi, Bajirao Mastani, Quantico gibi yapımların yıldızı olan ve Hollywood'a geçiş yapan güzel oyuncu Priyanka Chopra; Shahid, Newton, Queen, Bose: Dead/Alive gibi yapımlarda karşımıza çıkan Rajkummar Rao; Adarsh Gourav, Nalneesh Neel gibi isimler yer alıyor.

    Ramin Bahrani, The White Tiger'ın yönetmenliğini üstlendi. Aravind Adiga'nın yazarı olduğu The White Tiger'ın senaryosunu kitaptan Bahrani ve Todd Field uyarladı. he White Tiger'ın yapımcılığını Mukul Deora ve Priyanka Chopra üstleniyor. Filmin 22 Ocak tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top