Hesabım
    Alicia Vikander'lı Tom Raider 2, Süresiz Olarak Ertelendi

    Tomb Raider 2'den yeni gelişmeler var!

    Alicia Vikander'ın yıldızı olduğu Tomb Raider serisi ile ilgili kötü haberler bulunuyor. Yeni duyuruya göre, MGM'nin 2021 yılında vizyona sokmayı planladığı Tomb Raider, süresiz olarak ertelendi. Yönetmenliğini Ben Wheatley'nin üstlenmesi beklenen Tomb Raider 2'nin yeni vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

    Resmi adı açıklanmayan Tomb Raider 2'nin şansı bu kez yaver gitmedi. MGM bünyesindeki filmin vizyon tarihi ertelendi. Film hakkındaki ilk açıklama 2019'un Eylül ayında gelmişti. Alicia Vikander'ın başrolünde yer aldığı Tomb Raider serisi, coronavirüs nedeniyle bu kez süresiz olarak rafa kaldırıldı. Filmin yönetmen koltuğuna Ben Wheatley'nin geçmesi planlanıyordu. Wheatley, bu süreçte Meg 2 filmi için anlaşma imzaladı ve Netflix için Rebecca filmini çekerek gösterime sundu. Tomb Raider devam filminin senaryosunu, Ben Wheatley'nin özel hayatında ve profesyonel hayatındaki partneri Amy Jump kaleme alıyor.

    Tomb Raider'ın ilk filmi 94 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 274 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti. Esasen oyun serisinden uyarlanan Tomb Raider'ın daha önce çekilmiş Angelina Jolie başrollü bir versiyonu daha bulunuyor. İlk Tomb Raider oyunu 1996 yılında piyasaya sunulmuştu. Serinin son oyunu Shadow of The Tomb Raider: The Nightmare, 2019 yılında oyun dünyasıyla buluştu.

    Alicia Vikander'lı Tomb Raider'ın konusu ise şöyleydi: Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiştir ve üniversite dersleri alırken bir yandan da Londra'da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Bir noktada babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri ziyaret eder: Japonya kıyılarında bir yerde bulunan gizemli bir adadaki bir mezar. Birden bire Lara kendini yalnızca keskin zihniyle, kör inançla ve inatçı ruhuyla silahlanmış bir halde, dezavantajlı bir durumda olduğu bir maceranın içinde bulur. Lara, bilinmeyene doğru yolculuk ederken kendisini sınırlarının ötesine geçirmeyi öğrenmelidir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top