Hesabım
    John Ridley, Blumhouse İçin Bir Korku Filmi Yapacak

    Oscar ödüllü John Ridley, paranormal korku filmine imzasını atacak.

    Blumhouse prodüksiyon şirketinden yepyeni bir korku filmi geliyor. 12 Years a Slave filmiyle En İyi Uyarlama Senaryo kategorisinde Oscar sahibi olan John Ridley, henüz adı açıklanmayan paranormal korku filminin yönetmenliğini üstlenecek. Film, gerçek bir hikayeye dayanacak.

    12 Years a Slave'in yanı sıra American Crime, Three Kings gibi yapımlarla tanınan John Ridley, bir Blumhouse korku filmini hayata geçirecek. Filmin hikayesi Saleah Blancaflor'un Project Poltergeist isimli makalesine dayanacak. 1960'lı yılların New Jersey'sinde geçen hikayede Ernie Rivers ve ailesinin yaşadıkları konu edilecek. John Ridley, dönemin sosyal ve politik meseleleriyle paralel olarak paranormal olayları ele alacak.

    John Ridley bir açıklamasında yeni Blumhouse ortaklığındaki filmiyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Bu hikaye genç bir adamın nefretle bezenmiş bir toplulukta hem ırksal olaylarla hem de paranormal olaylarla mücadele ettiği, her şeye rağmen umutla ayakta kaldığı inanılmaz bir gerçek yaşam hikayesi. Blumhouse'un izleyiciyi zorlasa bile eğlendirmeyi amaçlayan hikayeler anlatmaya olan bağlılığını takdir ediyorum."

    Blumhouse'un kurucu ismi Jason Blum, John Ridley'nin yeni korku filminin yapımcılığını üstlenecek. Blum, en etkileyici korku filmlerinin gerçek hikayeye dayanan yapımlar arasından çıktığını ifade etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top