Hesabım
    Jordan Peele, "The People Under Stairs"i Yeniden Çekecek

    Merdiven Altındakiler, yeniden çekilecek!

    Oscar ödüllü başarılı isim Jordan Peele, yeni bir korku filmine imza atmak üzere Universal ile anlaşma yaptı. Wes Craven'ın 1991 yapımı kült filmi The People Under Stairs, Jordan Peele aracılığıyla günümüze uyarlanıyor. Film, genç bir çocuk ve eve giren iki hırsızı odağına alıyor.

    Get Out, BlackKklansman, Us, The Twilight Zone gibi yapımlarla tanınan Jordan Peele, Universal ile yeni bir proje için anlaşma imzaladı. Film usta yönetmen Wes Craven'ın 1991'de hayata geçirdiği The People Under Stairs'den uyarlanacak. Wes Craven'ın yönetmeni olduğu The People Under Stars'ın konusu ise şöyleydi: Kendilerini evden attıran zengin ev sahibinin malikanesine izinsiz giren Fool burada korkunç olaylar yaşandığını keşfeder. Fool buraya evdeki pahalı koleksiyonları çalmak için gelmiştir. Los Angeles'ın gettolarında bulunan evde oturan tuhaf çift çocukları kaçırmakta; her birinin dilini ve kulaklarını kesip, gözlerini oyduktan sonra bodruma kapatmaktadır.

    Jordan Peele, The People Under Stairs'in yapımcılığını üstlenecek. Ancak filmin yönetmen ve senaristi henüz belli değil. Peele, aynı zamanda senaristi olduğu Candyman filminin vizyona girmesi için hazırlıklarına devam ediyor. The People Under Stairs'in ne zaman hayata geçirileceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top