Hesabım
    Elizabeth Banks, Sigourney Weaver, Kate Mara ve Rupert Friend, "Call Jane" Kadrosunda!

    Call Jane'in yıldız kadrosu şekillenmeye başladı.

    Geçtiğimiz yıldan bugüne, Call Jane filmini geliştirme çalışmaları devam ediyordu. Şimdi ise filmin oyuncu kadrosuna eklenen yeni isimler resmi olarak açıklandı. Elisabeth Moss ve Susan Sarandon'ın ardından Call Jane'in kadrosuna Elizabeth Banks, Sigourney WeaverKate Mara ve Rupert Friend katıldı. Moss ve Sarandon'ın kadrodan ayrıldığı söyleniyor.

    The Resident'ın yaratıcılarından Hayley Schore ve Roshan Seth'in kaleme aldığı Call Jane'in konusu ise şöyle: Joy 1960'lı yılların geleneklerine uygun ev hanımlarından biridir. Beklenmedik bir şekilde hamile kalır ve merdivenaltı yolların o dönemde popüler olduğunu öğrenir. Bu yönteme Jane deniliyordur. Virginia, Joy'a hem yardım edip hayatını kurtaracaktır; hem de Joy'a diğer kadınların kendi hayatlarında kontrol sahibi olmaları için yardım etmesi konusunda bir yaşam amacı verecektir.

    Call Jane'in oyuncu kadrosunda Charlie’s Angels'ın yönetmeni ve başrollerinden biri olan Elizabeth Banks; Avatar, Alien, Ghostbusters gibi yapımların yıldızı Sigourney Weaver; House of Cards ile tanıdığımız Kate Mara; Homeland'in başarılı oyuncusu Rupert Friends yer alacak. Banks, Joy'a hayat verecekken Weaver'ın Virginia olarak karşımıza çıkması planlanıyor.

    Kadın haklarını odağına alan Call Jane'in yönetmenliğini Phyllis Nagy üstlenecek. Nagy'yi Carol filmi ile tanıyoruz. Call Jane'in prodüksiyonuna önümüzdeki bahar aylarında başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top