Hesabım
    Nicolas Cage'li Korku Filmi "Willy's Wonderland"den Teaser!

    Willy's Wonderland'den ilk teaser paylaşıldı.

    Önümüzdeki yıl içerisinde hem sinemalarda, hem de VOD olarak izleyici karşısına çıkacak olan korku filmi Willy's Wonderland'den ilk teaser resmi olacak paylaşıldı. Nicolas Cage'in yıldızı olduğu Willy's Wonderland'in teaser'ında Cage'i kanlı bir aksiyonun içerisinde buluyoruz.

    The Drop, The Method gibi yapımların yönetmeni Kevin Lewis'in yönetmen koltuğuna oturduğu Willy's Wonderland'in konusu ise şöyle: Kapıcı görevini üstlenecek olan bir adam, kendi halinde bir serseridir. Bir yerde bekçi olarak göreve başlar. Ancak bu görev hiç de sıradan bir bekçilik işi değildir. Lanetli bir tema parkını korumakla görevlendirilmiştir. Hayatını kurtarmak için büyük bir mücadele vermesi, canlanan oyuncaklardan kaçması gerekmektedir.

    Willy's Wonderland'in oyuncu kadrosunda bir dönemin yıldız oyuncusu Nicolas Cage'in yanı sıra Emily TostaBeth GrantRic Reitz ve Chris Warner gibi isimler yer alıyor. Filmin vizyon tarihi için henüz resmi bir açıklama gelmedi. Willy's Wonderland'in yanı sıra Nicolas Cage'in merakla beklenen başka bir filmi daha bulunuyor. Kendini canlandıracağı The Unbearable Weight Of Massive Talent'ın çekimleri şimdilerde sürdürülüyor. Filmin 2021'de vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top