Hesabım
    "The Batman" Teaser'ı Legolarla Yeniden Canlandırıldı

    The Batman'in karakterleri ve tüm Gotham legoya dönüştü!

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı "The Batman"den lego teaser yayınlandı. Matt Reeves'in geçtiğimiz yaz aylarında henüz çekimler bitmeden yayınladığı The Batman teaser'ı legolar ile yeniden canlandırıldı. Teaser'da orijinalinde olduğu gibi noir ve gotik bir atmosfer yakalandığı görüldü.

    The Batman'den yeni bir teaser yayınlandı. Daha doğrusu, yayınlanan ilk teaser lego kahramanlarla birlikte yeniden canlandırıldı. Lego teaser'da yakalanabilecek birçok önemli detaya rastlandı. Arabanın çarpma sahnesinden dövüş sahnesine kadar, orijinal teaser'ın sesleri yeni teaser'a eklenerek ilginç bir video ortaya çıkarıldı. Videoyu bir stop motion animasyon sanatçısı olan Jeremy Borchers hazırladı.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda Bruce Wayne rolüyle Robert Pattinson, Catwoman rolüyle Zoe Kravitz, Carmine Falcon rolüyle John Turturro, Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, The Riddler rolünde Paul Dano, Gil Colson rolüyle Peter Sarsgard, Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, The Penguin rolüyle Colin Farrell gibi isimler yer alıyor. Matt Reeves yönetmenliğindeki The Batman, Batman: Year One çizgi romanlarından uyarlanıyor. DC film evreninin ikinci kısım bağımsız yapımları arasında yer alıyor. Wonder Woman, Aquaman, Superman gibi kahramanlarıyla bir arada görmeyeceğiz ve muhtemelen Joker'in yer aldığı dönem ve evrende göreceğiz.

    Warner Bros, The Batman ve birçok önemli filminin vizyon tarihini erteledi. The Batman, ülkemiz de dahil olmak üzere tüm dünyada 4 Mart 2022 tarihinde vizyondaki yerini alacak. Ayrıca Dune 1 Ekim 2021'de; Shazam'ın devam filmi Shazam 2, 2 Haziran 2023'de; The Flash, 3 Haziran 2022'de; Wonder Woman 1984, 25 Aralık 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top