Hesabım
    Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın Çekimleri Başlıyor

    Marvel ekibi, Doctor Strange 2'nin çekimlerine başlamak için son hazırlıklarını yapıyor.

    Benedict Cumberbatch'in yıldızı olacağı Doctor Strange In The Multiverse of Madness ile ilgili yeni gelişmeler bulunuyor. Shang-Chi The Legend of The Ten Rings'in çekimlerinin tamamlanmasının ardından Marvel ekibi, Doctor Strange 2 için harekete geçmeye başladı. Açıklamalara göre film ekibi, prodüksiyonun başlamasından önce kendilerini karantinaya alarak izole bir şekilde sürenin bitmesini bekliyor.

    Sam Raimi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın çekimlerine yakın zamanda başlanıyor. Marvel filmleri sırası ile hayata geçiriliyor. Son olarak Destin Daniel Cretton'ın yönetmeni olduğu Shang-Chi filminin çekimleri tamamlandı. Ardından da sırayla Doctor Strange 2, Thor: Love and Thunder ve Spider-Man 3 filmleri hayata geçirilecek. Açıklamalara göre şimdilerde Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın dublörleri kendilerini izole etmiş bir şekilde çekimlere hazırlanıyor.

    Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ın oyuncu kadrosunda Benedict Cumberbatch'in yanı sıra Scarlet Witch rolüyle Elizabeth Olsen, Wong rolüyle Benedict Wong ve Mordo rolüyle Chiwetel Ejiofor yer alacak. Filmin ana kötüsünün bu kez Mordo olacağı söyleniyor. Doctor Strange 2'nin korku türünde olması planlanıyor. Başlarda filmin yönetmenliğini ilk filmin de yönetmeni olan Scott Derrickson'ın üstleneceği söyleniyordu. Ancak Marvel ile Derrickson arasında çıkan anlaşmazlıklar sonucu, yönetmenin yerini Sam Raimi aldı. Raimi, Evil Dead korku serisi ve Tobey Maguire'lı Spider-Man serisinin başarılı yönetmeni ve son zamanların en çok adından bahsettiren yapımcılarından biri olarak tanınıyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin önemli filmlerinden biri olan Doctor Strange In the Multiverse of Madness, eğer coronavirüs salgını engel olmazsa 26 Mart 2022'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top