Hesabım
    Blackwidow'da O-T Fagbenle'ın Mason'ı, Maskesiz Taskmaster mı?

    O-T Fagbenle'ın karakterinden ve diğer karakterlerden yeni görseller sosyal medyada yayılmaya başladı.

    The Handmaid's Tale'in başarılı oyuncusu O-T Fagbenle, Black Widow'da Mason karakterine hayat veriyor. Ancak yeni ortaya çıkan görsellerde Mason'ın filmin kötü karakteri Taskmaster'ın maskesiz hali olup olmadığı tartışmalarına yol açtı. Mason'ın aynı zamanda Natasha Romanoff ile bir geçmişe de sahip olduğu biliniyor.

    Scarlett Johansson'ın son kez bir Marvel yıldızı olarak karşımıza çıkacağı Black Widow, tüm ertelemelerin ardından bir kez daha vizyona girmeye hazırlanıyor. Şimdilerde sosyal medyada bir tartışma dönüyor. Tartışmaya göre O-T Fagbenle'ın canlandırdığı Mason karakteri esasen Taskmaster olabilir. Taskmaster'ı hangi oyuncunun canlandıracağı bugüne kadar açıklanmadı. Bu nedenle şimdiye kadar açıklanan isimler arasından en çok Taskmaster'a uyan kişi O-T Fagbenle oldu. Mason karakterinin Natasha Romanoff ile birlikte S.H.I.E.L.D.'da ajanlık görevi üstlendiği biliniyor. Ayrıca Romanoff ile eskilere dayanan romantik bir ilişkisi de bulunuyor. Yayınlanan yeni görsellerde aralarındaki romantik kıvılcımın hala olabileceğine işaret ediliyor.

    Ayrıca Black Widow'un Disney+'ta yayınlanma ihtimalinin bulunduğu konuşuluyor. Daha doğrusu Disney+'ta yayınlanmasının hem Disney'e hem de filme büyük kar getirebileceği söyleniyor. Ancak Mulan'da başarısızlığa uğrayan Disney'in başka bir blockbuster filmi streaming platformunda gösterme ihtimali de düşük görünüyor.

    Cate Shortland'in yönetmen koltuğuna oturduğu Black Widow'un oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson ve O-T. Fagbenle'ın yanı sıra David HarbourRachel WeiszFlorence PughWilliam Hurt gibi isimler yer alıyor. Açıklamalara göre Florence Pugh'ın canlandırdığı Yelena karakteri, Black Widow'un ardından da Marvel'da yer alabilir. Film, 7 Mayıs 2021 tarihinde sinemalardaki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top