Hesabım
    Emile Hirsch, Gerilim Filmi ‘State of Consciousness’ın Başrolünde

    Filmin çekimleri İtalya'da gerçekleşiyor..

    ABD'li yönetmen Marcus Stokes'un (Criminal Minds), başrolünü Emile Hirsch'in (Into The Wild) oynadığı ve sahip olmadığı bir akıl hastalığı için ilaç almaya zorlandığı bir kurumda mahsur kalan genç bir adamı canlandırdığı psikolojik gerilim “State of Consciousness”ın çekimleri İtalya'da devam ediyor. 

    Iervolino Entertainment yaptığı açıklamada, kameraların salı günü Güney Apulia bölgesindeki liman kenti Bari'de çekilmeye başladığını duyurdu. Çekimler, ülke geçen hafta yarı kilitlenmeye gittikten sonra bile İtalya'da devam eden fiziksel üretimin bir başka kanıtı. "State of Consciousness", şu anda %40'a varan indirim sağlayan İtalya’nın üretim için vergi teşviklerinden yararlanıyor. Açıklamada, İtalyan yapımcı Andrea Iervolino ve Monika Bacardi'nin sahibi olduğu ve işlettiği Iervolino Entertainment'ın, Los Angeles merkezli Indie Paradox Studios'la "State of Consciousness" için küresel bir dağıtım anlaşması imzaladığı ve Iervolino Entertainment'a İtalya hariç dünya hakları için mminimum 4,8 milyon $ garanti sağlandığı bildirildi.

    Filmle ilgili anlaşma, daha geniş kapsamlı beş filmlik bir anlaşmanın parçası. Dizide, kabuslar ve gerçeklik, sözde psikolojik rahatsızlığı için almak zorunda kaldığı ilaçlar nedeniyle Stephen (Emile Hirsch) için ayırt edilemez hale geliyor. Hirsch, Sean Penn’in "Into the Wild" filminde başrol oynamış ve büyük çıkış yakalamıştı, kısa süre önce Quentin Tarantino’nun “Once Upon a Time in Hollywood” filminde yer aldı ve bir sonraki ABD'li yapımcı Randall Emmett’in ilk yönetmenlik denemesi “Midnight in the Switchgrass”ta yer alacak.

    Filmin yönetmeni Stokes, "Criminal Minds", "The Flash" ve "The Rookie" gibi dizilerde TV yönetmeni olmasının yanı sıra, kariyerine George Lucas'ın Industrial Light and Magic şirketinde başlayan bir VFX sanatçısı olarak geniş deneyime sahip ve bu alanda "Star Wars" ve "I, Robot" gibi filmlerde görev aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top