Hesabım
    Amy Adams ve Glenn Close'lu "Hillbilly Elegy"den Yeni Poster!

    Hillbilly Elegy, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Yıldız oyuncular Amy AdamsGlenn Close ve Gabriel Basso'nun başrolünü paylaştığı "Hillbilly Elegy"den poster paylaşıldı. Posterde, iki nesli temsil eden Adams ve Close'u görüyoruz. Ron Howard, Netflix işbirliğiyle yılın en iddialı yapımlarından biri olan Hillbilly Elegy'yi izleyici karşısına çıkarmaya hazırlanıyor.

    Yazar jJ.D. Vance'ın çok satanlar listesinde yer alan ve 2016 yılında ilk kez okuyucu karşısına çıkan aynı isimli kitabından uyarlanan Hillbilly Elegy'nin konusu şöyle: “Hillbilly Elegy”, Amerikan rüyasının günümüzdeki durumunu inceliyor ve Apalaş bir ailenin üç farklı nesline odaklanıyor. Hikaye, Yale Üniversitesi’nde hukuk okuyan ancak memleketine dönmek zorunda kalan ailenin en küçük üyesi tarafından anlatılıyor. Filmde J.D. Vance, kendi hikayesini anlatıyor. Evine geri dönen J.D., madde bağımlılığıyla mücadele eden annesi Bev ve eski anılarını sürekli olarak canlandıran anneannesi Mamaw arasında savaş veriyordur.

    İzleyicilerini yazarın kişisel yolculuğuna çıkaracak olan Hillbilly Elegy'nin oyuncu kadrosunda J.D. Vance rolüyle Gabriel Basso, Bev rolünde Amy Adams, Mamaw rolünde Glenn Close'u izleyeceğiz. Son olarak Rebuilding Paradise ve Pavorotti belgesellerini hayata geçilen Ron Howard'ın Hillbilly Elegy ile bir kez daha ödül sezonunu silip süpürebileceği düşünülüyor. Howard, daha önce Akıl Oyunları filmiyle iki Oscar'ın sahibi olmuştu.

    Vanessa Taylor'ın senaryosuna imzasını attığı Hillbilly Elegy 24 Kasım tarihinde Netflix'te izleyici karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top