Hesabım
    Harry Styles, Gus Van Sant Yönetmenliğindeki Gucci Film Serisinin Yıldızı Olacak

    Gucci'nin yeni yüzü Harry Styles olacak.

    Ünlü moda tasarım markası Gucci, başarılı yönetmen Gus Van Sant ile işbirliğine gidiyor. Son olarak Don't Worry, He Won't Get Far on Foot filmini hayata geçiren yönetmen, Gucci'nin reklam filmleri serisini çekti. Filmlerin yıldızı müzisyenlikten oyunculuğa geçiş yapan Harry Styles ve son zamanların en popüler müzisyenlerinden Billie Eilish olacak.

    Gus Van Sant ve Gucci'nin ortak bir çalışma gerçekleştirdiği resmi olarak açıklandı. Elephant, My Own Private Idaho, Drugstore Cowboy, Milk, Good Will Hunting gibi yapımların usta yönetmeni olarak tanınan Gus Van Sant, Wes Anderson, Spike Jonze, Paul Thomas Anderson gibi birçok başarılı isme katılarak reklam filmleri çekti. Gucci'nin yeni koleksiyonunun adı “Ouverture of Something that Never Ended” olacak ve Gus Van Sant bu koleksiyon için 7 film çekti. Alessandro Michele, yaratıcı yönetmen olarak Gus Van Sant'a eşlik edecek. Gucci'nin bu film serisi GucciFest'te 16 ile 22  Kasım tarihleri arasında prömiyerini yapacak.

    Gus Van Sant imzalı Gucci film serisi Roma'da çekildi. Filmlerin yıldızları Harry Styles, Billie Eilish, Paul B. Preciado, Achille Bonito Oliva, Darius Khonsary, Lu Han, Jeremy O. Harris, Ariana Papademetropoulos, Arlo Parks, Sasha Waltz ve Florence Welch oldu. GucciFest, Youtube üzerinden ve festivalin resmi sitesi üzerinden izleyici karşısına geçecek. Ayrıca bu film serisinde bağımsız tasarımcılar Ahluwalia, Shanel Campbell, Stefan Cooke, Cormio, Charles De Vilmorin, Jordan Luca, Mowalola, Yueqi Qi, Rave Review, Gui Rosa, Rui, Bianca Saunders, Collina Strada, Boramy Viguier ve Gareth Wrighton ile çalışma gerçekleştirildi.

    Aynı zamanda Gucci, Gus Van Sant ile olan ortaklığı 28 Ekim tarihinde sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Ancak ayrıntıları bilinmiyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top