Hesabım
    Noomi Rapace, "Black Crab"in Yıldızı Olacak

    Netflix filmi Black Crab, yıldız oyuncusunu buldu.

    Netflix'in yeni film projesi Black Crab'in başrol için yıldız oyuncu Noomi Rapace ile anlaşma imzalandı. İsveçli yazar Jerker Virdborg'ın kitabından uyarlanacak olan Black Crab, bir gerilim filmi olarak karşımıza çıkacak. Rapace, Black Crab sayesinde Netflix ile dördüncü kez işbirliğine imza atmış olacak. Daha önceki yapımlar arasında BrightWhat Happened to Monday ve Close bulunuyor.

    İsveçli başarılı oyuncu Noomi Rapace, The Girl With The Dragon Tattoo serisiyle birlikte Hollywood'da kendine önemli bir yer bulmaya başlamıştı. Sherlock Holmes,: Gölge Oyunları, Prometheus gibi yapımlar sayesinde ise blockbuster filmlerde rol almıştı. Şimdi ise kariyerine Netflix yapımı Black Crab ile devam ediyor. Rapace, Netflix ile yaptığı bu anlaşma hakkında şu sözleri sarf etti: "İsveç'e geri döneceğim ve Black Crab'de rol alacağım için çok heyecanlıyım. Uzun yılların ardından ilk İsveç filmim olacak. Hazırlanıp, insan gölgelerini keşfetmek, kırık hayaller ve dünyanın uç bölgelerinde gezinmek üzere çıkacağım yolculuk için sabırsızlanıyorum."

    Black Crab, kıyamet sonrası hiç bitmeyen bir kışın yaşandığı bir döneme götürecek. Filmde buz tutmuş denizin ötesine geçip bir teslimat yapmalarını gerektiren tehlikeli bir göreve gönderilen 6 askerin yaşadıklarına odaklanılacak. Askerlerin yapacakları teslimat, savaşı sona erdirecektir. Black Crab, Adam Berg'ün ilk uzun metraj film yönetmenlik deneyimi olacak. Ayrıca film, Noomi Rapace'in Ejderha Dövmeli Kız'ın ardından başrolünde yer alacağı ilk büyük bütçeli film olacak.

    Black Crab'in prodüksiyonuna 2021 yılı içerisinde İsveç'te başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top