Hesabım
    Anya Taylor Joy, "The Northman"in Daha Önce Gördüğümüz Filmlere Benzemediğini Söylüyor

    Nicole Kidman ise filmi çekerken dehşete düşmüş.

    Anya Taylor Joy ile Nicole Kidman'ın yıldızı olacağı The Northman'den beklentileri yükselten yeni açıklamalar geldi. The Witch ve Lighthouse'un yönetmenliğini üstlenen Robert Eggers'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Northman söylenenlere göre Kidman'ı dehşete düşürmüş ve oyuncu bunu kendi yararına kullanmayı başarmış. Anya Taylor Joy ise daha önce hiç böyle bir film görmediğimizi söylüyor.

    Robert Eggers'ın yeni filmi The Northman ile 10. yüzyılda Vikingler'in yaşadığı dönemlere doğru bir yolculuğa çıkacağız. Bir Viking destanı olması beklenen The Northman hakkında elimizde başka hiçbir bilgi bulunmuyor. Anya Taylor Joy'un yanı sıra Alexander Skarsgård, Willem Dafoe, Ethan Hawke, Björk gibi yıldız isimleri kadrosunda bulunduran filmin başrolü Nicole Kidman, The Northman hakkında çekimlere başlarken şu sözleri sarf etmişti: "Şu anda dehşete düşmüş durumdayım. Sakin görünüyorum, ama beni kesinlikle içeriden görmemelisiniz". Kidman, bu tür filmlerde çok fazla hazırlık yapılmaması gerektiğini, onun yerine spontan olmak gerektiğini söylemişti: "Ne yaptığımı bildiğimi söylemeyi seviyorum. Ama çoğu zaman ana göre davranırım ve çok dikkatli olmadan ya da çok düşünmeden cesur kararlar alırım."

    The Queen's Gambit ile son olarak karşımıza çıkan başarılı genç oyuncu Anya Taylor Joy ise Collider'a konuştu ve Robert Eggers ile ikinci kez çalışmanın göklerde hissettirdiğini söyledi: "Robert ve ben birlikten çalışmaya başlamamızdan çok önce arkadaştık. Birlikte sanatsal bir çalışma yaratma fırsatı bulmak harika. Bir süre ayrı kaldık ve şimdi yeniden biraradayız. Bu projenin bir parçası olduğum için çok gururluyum. Setin her bir anında gururluyum. Dünyaya daha önce sıklıkla görmedikleri bir şeyi sunacağımızı düşünüyorum."

    Anya Taylor Joy ve Robert Eggers daha önce birlikte The Witch filmini çekmişlerdi. Viking filmi The Northman'in çekimleri devam ediyor. Universal Pictures tarafından film izleyici karşısına çıkarılacak. Ancak henüz vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top